Райфайзенбанк (България) ЕАД представи днес новите си аксесоари за плащане,

...
Райфайзенбанк (България) ЕАД представи днес новите си аксесоари за плащане,
Коментари Харесай

Райфайзенбанк пуска карти под формата на гривни, ключодържатели и стикери

Райфайзенбанк (България) ЕАД показа през днешния ден новите си аксесоари за заплащане, актуализирания си уебсайт, който улеснява интернет банкирането, и променения си корпоративен уебсайт.

Целта на измененията е да улеснят всекидневието на клиентите, като им пестят време и улесняват разплащанията.

Те включват нови аксесоари за плащане към кредитна карта RaiCARD Fix  - гривна, ключодържател, в които са вградени безконтактни микрокарти, или карта-стикер, която може да се залепи да вземем за пример на телефона.

По данни, представени от представители на банката, 74% от включените в допитване употребяват безконтактни карти, тъй като заплащат по-лесно и по-удобно обслужване, за 68% водещ претекст е бързината.

98% от клиентите на Райфайзенбанк работят с безконтактни карти, а до края на годината процентът ще е 100.

Микрокартата за слагане в аксесоар и карта-стикерът се издават като спомагателни карти към главната RaiCARD Fix, а покупките с нея натрупат точки, които могат да бъдат обърнати в пари.

Аксесоарите имат ПИН и годност. При заплащания на стойност над 25 лв., се изисква въвеждането на ПИН.

При всяка транзакция клиентите получават гратис SMS и имейл уведомяване.

Една от главните актуализации в уеб страницата е обвързвана с интернет банкирането Райфайзен ОНЛАЙН. Една от новостите, да вземем за пример, е опцията за заплащане на битови сметки, както и да си направи абонамент и те да бъдат плащани автоматизирано, при издаването им, без титулярът да би трябвало да прави настрана разпореждане.

През август приключи редизайнa на уеб страницата на Райфайзенбанк като навигацията към този момент е оптимално опростена и интуитивна. Обновен е методът за кандидатстване за кредитна карта и студентски заем, добавени са онлайн форми за питане за разнообразни банкови артикули, а клиентите могат да обмислен каква ще бъде месечната им вноска за всеки един от заемите, които банката предлага посредством новите кредитни калкулатори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР