Райчев скочи като ужилен, щом Хаджигенов каза: “Другарката Митрофанова”. Той

...
Райчев скочи като ужилен, щом Хаджигенов каза: “Другарката Митрофанова”. Той
Коментари Харесай

Андрей Райчев и Слави Василев напуснаха тв-студиото, след като Хаджигенов заговори за руската посланичка

Райчев скочи като жилнат, щом Хаджигенов сподели: “Другарката Митрофанова”. Той пък върна топката, като подсети, че през вчерашния ден в известие на съветското посолство, са ни нарекли подлоги.

Думите взривиха двамата мъже, които като под команда скочиха от столовете си. Василев влезе в ролята на бранител на военния министър Стефан Янев. Той е безапелационен, че България би трябвало да заеме неутрална позиция. Тезата му пък възмути Хаджигенов, който подсети, че няма по какъв начин да се случи това, откакто сме пълновръстен член на НАТО.

„ Смятам, че промяната на Янев е неточност. Това няма да реши нито един външнополитически въпрос на страната, а основава вътрешнополитическо напрежение. Г-н Янев беше гласът на малко по-независимата суверенна българска позиция”, съобщи Ангелов.

„ Путин е агресор и това не е освободителна война. Поздравления за Петков, който порасна за един ден и взе мъчно, само че вярно решение”, сподели Хаджигенов.

Според Райчев нещата са по-сложни, в сравнение с наподобяват. „ В момента обстановката е такава, че като кажеш „ Украйна е права” и си погубен. България не може да си го разреши това. Янев просто трябваше да замълчи”, сподели още той.

В горещия спор взе участие и журналистът Асен Григоров. Той съобщи, че Русия прави военно закононарушение, нападайки жилищни региони в Украйна. По думите му оставката на Янев няма да сътвори политически проблеми, а дори в противен случай – ще ги реши. Според него решението на премиера е разумно.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР