Райънеър преустановява търговските си полети в периода 24 март –

...
Райънеър преустановява търговските си полети в периода 24 март –
Коментари Харесай

Авиокомпания Райънеър преустановя полетите си до юни

 " Райънеър " прекратява комерсиалните си полети в интервала 24 март – юни, оповестиха от компанията. До заземяването на самолетите на най-голямата европейска нискотарифна самолетната компания доведоха рестриктивните мерки на пътуванията, в резултат на пандемията от ковид по целия свят.

" Не чакаме да изпълняваме полети през месеците април и май, само че това ясно ще зависи от ограниченията на държавните управления и във всички случаи ще съблюдаваме тези указания ", съобщи изпълнителният шеф на самолетната компания Майкъл О`Лири в изказване, оповестено на уеб страницата на компанията, както и в каналите й в обществените мрежи, осведоми " Монитор ".

Въпреки че стопира работа, нискотарифният транспортьор изяви готовността си да предлага своите самолети за незабавни доставки на храни, медикаменти и санитарни защитни средства в цяла Европа.

" Ние продължаваме да работим с държавните управления на Европейски Съюз за избавителни полети, с цел да върнем изоставени пасажери в родината им. Във всички случаи тези полети се правят при оптималната сигурност, с ежедневна стерилизация на самолети, които да сведат до най-малко обществените контакти ", продължава известието. Пътниците с анулирани полети ще получат имейл в идващите 2 седмици, който ще ги запознае с опциите за отплата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР