Райън Рейнолдс обяви, че възнамерява да си вземe почивка от

...
Райън Рейнолдс обяви, че възнамерява да си вземe почивка от
Коментари Харесай

Актьорът Райън Рейнолдс си взема почивка от киното

Райън Рейнолдс разгласи, че има намерение да си вземe отмора от актьорството. И това не е слух от непосредствен източник до кинозвездата – новината беше обявена напряко от самия артист, написа.

Този уикенд Райън показа в Инстаграм профила си известие към фрагменти от снимачната площадка на идния му филм Spirited.

" Не съм сигурен, че даже преди три години бях подготвен да кажа " да " на този провокационен филм. Пеенето, танците и играта с Уил Ферел сбъднаха доста мои фантазии. А това е и вторият ми филм с великата Октавия Спенсър ", написа Рейнолдс в обществената мрежа.

" Перфектното време за малко отмора от основаването на филми. Ще ми липсва всяка секунда работа с този необикновено надарен екип от създатели и актьори ", добавя той.

" В наши дни добротата е толкоз значима, колкото и гения. Имах шанс да работя с хора, при които и двете са на високо равнище ", споделя още той.

" Ти си необикновен артист, артист и продуцент. Имах удоволствието да работя с теб, Уил, и този извънреден актьорски състав и екипа на кино лентата! Наслади се на почивката си ", разяснява Октавия Спенсър отдръпването на Рейнолдс.

Вижте повече за Райън Рейнолдс в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР