Райън Рейнолдс не е човек, който се фокусира само върху

...
Райън Рейнолдс не е човек, който се фокусира само върху
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс не спира да се шегува с Хю Джакман

Райън Рейнолдс не е човек, който се концентрира единствено върху едно нещо. Например сега продължава да развива актьорската си кариера, а наред с това и други бизнес инициативи.
 Шаная Туейн,
С кой артист Шаная Туейн размени Брад Пит

Е, ние останахме впечатлени

Като да вземем за пример марката му джин Aviation и уелският футболен тим, който закупи преди две години. Човек мъчно може да хване Рейнолдс какво тъкмо прави, тъй като наподобява по този начин като че ли няма почивен ден.

Което ни навежда на мисълта, че или е доста целенасочен, или просто желае да се конкурира с Дуейн Дожнсън за най-зает човек в Холивуд. В момента да вземем за пример знаем, че Райън Рейнолдс е почнал подготовката си за третия филм за Дедпул.

Около него не знаем към момента нищо, несъмнено, само че от Дон Саладино, индивидът, виновен за отличната форма на артиста, знаем, че той към този момент тренира интензивно. Саладино показа пост с две фотоси в профила си в Instgram и написа, на които се вижда, че е в залата дружно с Дедпул, по този начин де, Рейнолдс.

От написаното в описанието към поста пък излиза наяве, че артистът се приготвя точно за дебюта на героя си в киновселената на Marvel. А с типичното си възприятие за комизъм Райън Рейнолдс реши да се пошегува, споделяйки поста в стори.

Към него той написа, че в действителност не тренира толкоз интензивно за Дедпул, а тъй като се приготвя да прекара идващите няколко месеца с Хю Джакман, който не е толкоз благ и добър, колкото хората си мислят. Шегата е очевидна, само че в нея има и доза истина.
 Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и шегите за танцовите умения на артиста
Може ли да танцува добре Райън Рейнолдс

Шегите им с Блейк Лайвли нямат край

И не, не споделяме, че Джакман в действителност е неприятен човек, а просто в действителност двамата ще прекарат много време дружно, тъй като стана ясно, че артистът ще влезе още веднъж в ролята на Върколака в идния трети филм за Дедпул.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР