Райън Рейнолдс и Хю Джакман имат силна приятелска връзка, въпреки

...
Райън Рейнолдс и Хю Джакман имат силна приятелска връзка, въпреки
Коментари Харесай

Грубите шеги между Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Райън Рейнолдс и Хю Джакман имат мощна другарска връзка, макар че са работили дружно единствено по един план - " Х-Mен Началото: Върколак " от 2009 година
 Райън Рейнолдс, Хю Джакман, Джейк Джиленхол и подигравките сред тримата
Как Райън Рейнолдс и Джейк Джиленхол се майтапят между тях

Тези двамата са въплъщение на най-хубави другари

Приятелството на двете звезди през последните няколко години прерасна в извънредно занимателна война в обществените мрежи. Не са един и два случаите, в които двамата се майтапиха и атакуваха онлайн. Въпреки че при започване на годината Рейнолдс разгласи, че публично са сключили помирение, в действителност стана ясно, че това изобщо не е по този начин.

Джакман, който навърши 51 години през уикенда, сега е на турне, по време на което показва своето музикално шоу. Малко след едно доста пламенно показване на сцената, Хю Джакман се обърна към публиката с думите: " Любопитно ми е дали Райън Рейнолдс може да направи нещо сходно ", след което артистът шеговито помоли почитателите: " Не публикувайте това, апелирам ви. Недейте, тъй като за 10 секунди ще имам най-малко три милиона туита от него ".
 Снимка 447618

Очевидно обаче видеото освен е оповестено, само че и е стигнало до ушите на Райън Рейнолдс. За да го върне на своя другар, Рейнолдс записва клип, който стартира с думите: " Здравей, Хю. Тъкмо щях да ти пожелая цветущ рожден ден... тогава видях какво сподели. С една дума беше...обидно. Наслади се на шоуто, Хю Джакман ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hugh Jackman (@thehughjackman) на Окт 12, 2019 в 7:07 PDT

Тогава Рейнолдс изпява на Джакман няколко реда от песента за цветущ рожден ден, завършвайки с думите: " И даже не съм професионално подготвен, Джакман, ти малко лайно такова ". Рейнолдс даже демонстрира междинен пръст на приятеля си.

Видеото с " честитките " на Рейнолдс, показа самия Хю Джакман в профила си в Instagram, съпроводено с текст: " Отначало си помислих - уф, в този момент в действителност би трябвало да се извиня. Но по-късно... "
 Хю Джакман на 51
Хю Джакман на 51

24 обстоятелството за австралийския актьор
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР