Райън Раут, обвинен във втория опит за убийство на Доналд

...
Райън Раут, обвинен във втория опит за убийство на Доналд
Коментари Харесай

Задържаният за атентат срещу Тръмп пледира невинен

Райън Раут, упрекнат във втория опит за ликвидиране на Доналд Тръмп, пледира почтен през днешния ден в съда, откакто беше обвинен, че е заел позиция, въоръжен с пушка, край едно от голф игрищата на някогашния президент във Флорида на 15 септември, съобщи " Ройтерс ".

По време на чуване във федерален съд 58-годишният Раут пледира почтен по всички 5 федерални обвинявания, които включват и опит за ликвидиране на главен претендент за президент. Съдът към този момент разпореди той да остане в пандиза в очакване на правосъдния развой.

Според прокурорите обвиненият е възнамерявал да убие Тръмп, до момента в който той играе голф в " Тръмп интернешънъл голф клъб " в Уест Палм Бийч в щата Флорида. По думите им Раут, изпаднал в усложнения строителен експерт по покриви, е порицал претендента за президент на Републиканската партия в оповестена от него самия книга и е пуснал писмо, оставено месеци по-рано при негов асистент, в което се загатва за опит за ликвидиране на Тръмп.

" Това беше опит за нападение против Доналд Тръмп, само че аз ви провалих ", написа обвиненият съгласно прокурорите в правосъдното дело против него.

Адвокатите на Раут изрекоха съмнение на правосъдното съвещание на 23 септември, че писмото може да е било опит на техния клиент да придобие гласност и хвърля светлина върху по този начин наречените от тях старания на Раут да подкрепи демокрацията в Украйна и Тайван.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР