Райън О’Нийл, плодовитият актьор, който направи заглавия в медиите заради

...
Райън О’Нийл, плодовитият актьор, който направи заглавия в медиите заради
Коментари Харесай

Райън О’Нийл почина на 82

Райън О’Нийл, плодовитият артист, който направи заглавия в медиите поради проблематичната си връзка с Фара Фосет и отчуждението си от децата си, умря. Той беше на 82.

Неговият наследник, 56-годишният актьор Патрик О’Нийл, удостовери новината в обществените медии съгласно TMZ, „ Така че това е най-трудното нещо, което в миналото съм трябвало да кажа, само че ето го. Баща ми умря спокойно през днешния ден, с неговия любящ екип до него, който го поддържаше и го обичаше, както той би нас. "

Новината идва, откакто източник сподели на RadarOnline.com през февруари, че О'Нийл обезверено желае да се свърже още веднъж със затворения си наследник, Редмънд, който показа с Фосет, който умря през 2009 година О'Нийл не „ има вяра, че му остава доста време ” заради хронична левкемия, диабет и сърдечни проблеми, твърди източникът.

„ Райън е направил доста неточности в живота си, само че най-голямата му тъга е, че не може да съблюдава обета си към Фара “, сподели източникът. Самопровъзгласил се за „ обезсърчителен татко “, О’Нийл също се бори да се свърже с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР