Райън Гослинг ще се появи в предстоящия сериал на Amazon

...
Райън Гослинг ще се появи в предстоящия сериал на Amazon
Коментари Харесай

Райън Гослинг влиза в сериала на Amazon „Блейд Рънър 2099“ като нов герой

Райън Гослинг ще се появи в идния сериал на Amazon „ Блейд Рънър 2099 “, само че не като героя си от „ Блейд Рънър 2049 “, оповестява „ Giant Freakin Robot “. Гослинг ще играе напълно нов персонаж.

Още през септември предходната година „ Deadline “ удостовери, че Ридли Скот, който режисира " Блейд Рънър " от 1982 година, придвижва " Блейд Рънър 2099 " в Amazon Prime Video. Освен че действието, както подсказва заглавието, ще се развива 50 години след кино лентата продължение, не се знае нищо за сюжета. „ Deadline “ заяви, че сериалът ще бъде минисериал, състоящ се от 10 едночасови епизода.

След първичното оповестяване Джереми Подесва - създател на такива известни сериали като " Историята на прислужницата " и " Игра на тронове " - ще режисира пилотния епизод.

При толкоз малко разкрития за сюжета или актьорския състав е невероятно да се каже тъкмо кого ще играе Райън Гослинг или какъв брой зает ще бъде героят му в сериала. Гослинг явно е издирван основен артист, когато става дума за кино, тъй че би било мъчно да си представим, че той ще взе участие в плана, без да е член на главния актьорски състав.

Базиран на романа на Филип К. Дик от 1968 година " Мечтаят ли андроидите за електрически овце? ", първият " Блейд Рънър " е касова бомба, само че от този момент насам притегля голямо количество фенове и си печели място във всеки заслужен лист на най-хубавите научнофантастични филми. Филмът е с присъединяване на Харисън Форд в един антиутопичен Лос Анджелис, където той работи като титулярен офицер, с цел да търси и отстрани лъжливите репликанти - изкуствено основани хора, чието наличие на Земята е нелегално.

В " Блейд Рънър 2049 " Форд се завръща в ролята си от първия филм, а Гослинг дебютира като репликанта К, който има същата работа, която е работил Декард на Форд. В края на кино лентата обаче героят на Гослинг умира. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР