Райън Гослинг рядко говори за личния си живот, но когато

...
Райън Гослинг рядко говори за личния си живот, но когато
Коментари Харесай

Как срещата с Ева Мендес промени живота на Райън Гослинг

Райън Гослинг рядко приказва за персоналния си живот, само че когато го прави, постоянно показва големите си любов и удивление към своето семейство.

Звездата от идния филм “Барби ” се появи на корицата на , като си напомни началото на връзката си с Ева Мендес, техния път към родителството и по какъв начин то е повлияло на кариерата му.
                             

В списанието, което следва да излезе на 13 юни, Гослинг описа, че инцидентното му професионално партньорство с Мендес в драмата “Мястото оттатък дърветата ” от 2012 година го е предиздвикало да изиска да има деца – освен това особено с нея.

„ Не мислех за това, преди да я срещна, само че откакто срещнах Ева, осъзнах, че просто не желая да имам деца без нея “, споделя той.

„ Имаше моменти във кино лентата, в които играехме семейство, и на мен ми се прииска всичко това към този момент да не е превземка. Осъзнах, че ще съм същински късметлия, в случай че в действителност имам този живот. “

Двамата станаха родители за пръв път през 2014 година на дъщеричката си Есмералда, а две години по-късно се ражда и Аманда.

Бащинството трансформира и кариерата на Райън . След появяването на Есмералда той стартира да се отдалечава от самостоятелното кино и се ориентира повече към високобюджетните студийни планове като “Ла Ла Ленд ” и “Блейд Рънър 2049 ”. 

След раждането на Амада обаче Гослинг напълно се отдръпва от светлината на прожекторите за няколко години.

 райън гослинг ева мендес Getty

„ Исках да прекарам колкото мога повече време с тях “, признава той за фамилията си.

Днес артистът се старае да взе участие единствено в по един филм на година, като фамилията му е неразделно до него. Двамата с Ева не разчитат на бавачка и избират да прекарват по-голямата част от времето си вкъщи.

„ Никога не бих желал да се върна обратно. “, твърди Райън за живота си преди децата.

Когато става въпрос за родителство, артистът постоянно хвали жена си. Той разказва Ева като тази, която поема контрола всякога, когато той не знае какво да прави.

„ Просто разгадавам на Ева “, признава той. „ Тя постоянно знае кое е значимо. Просто някак си го знае. Така че, в случай че в миналото се чудя за нещо, просто я запитвам. “

Гослинг се завърна на екран в миналогодишния „ The Gray Man ”, а през лятото следва да го забележим като Кен дружно с Марго Роби в идния филм „ Барби “.

„ Сега одобрявам това повече като работа , а не като тип терапия “, изяснява той за функциите, които поема, откогато е станал татко.

 райън гослинг ева мендес Getty

Междувременно дъщерите му наподобява са повлияли - въпреки и неумишлено – на решението на Гослинг да взе участие в „ Барби “

„ Предполагам, че отвръщам повече на сюжети или на герои, при които има такава динамичност. Разпознавам се в тях “, споделя той за кино лентата, отбелязвайки, че прави оценка шанса да работи по план, основан основно от дами с дамски облик в основната роля.

Гослинг показа и една история за това по какъв начин е видял изоставена кукла Кен в личния си двор.

„ Видях го с лице надолу, забит в калта на открито, до някакъв сплескан лимон и си споделих, че историята на този човек би трябвало да бъде разказана. “

 райън гослинг ева мендес Getty

Самата Ева Мендес наподобява е същински почитател на последния план на мъжа си. 49-годишната актриса неотдавна показа своя фотография, на която носи тениска със фотография на Гослинг в ролята на Кен.

„ Защото и девойките обичат да си играят “, написа тя в закачливия пост.
                             

От неотдавна пуснатия филмов откъс на кино лентата , Кен и Барби наподобява се впускат в задачата да открият истината за живота в „ действителния свят “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР