Райън Гослинг от Барби се изказа, след като звездата Марго

...
Райън Гослинг от Барби се изказа, след като звездата Марго
Коментари Харесай

Раян Гослинг за номинацията си за ОСКАР: Няма Кен без Барби

Райън Гослинг от Барби се изрече, откакто звездата Марго Роби и режисьорката Грета Гъруиг бяха оставени отвън огромните категории за номинациите за Оскар през 2024 година, заяви IGN.

Гослинг, който е номиниран за най-хубав артист в поддържаща роля за осъществяването си на Кен - съобщи за The Hollywood Reporter, че за него е " невероятна чест и горделивост " да види работата си приета от академията, само че не може да се наслаждения изцяло на номинацията, до момента в който самата Барби и режисьорката на кино лентата са пропуснати.

" Няма Кен без Барби, и няма филм за Барби без Грета Гъруиг и Марго Роби - двамата души, които са най-отговорни за този исторически, знаменит филм ", сподели Гослинг.

" Никакво самопризнание не би било допустимо за никого от участниците във кино лентата без техния гений, хъс и талантливост. Да кажа, че съм отчаян, че те не са номинирани в съответните категории, би било прекомерно малко. "

Той добави: " Напук на всичко, без нищо друго, с изключение на с няколко бездушни кукли, те ни разсмяха, разрушиха сърцата ни, бутаха културата и твориха история. Тяхната работа би трябвало да бъде оценена дружно с другите доста почтени номинирани. "

Макар мнозина да считат Роби и Гъруиг за две крещящи изпускания на " Оскар ", Гослинг отдели време, с цел да означи номинацията на Америка Ферера за актриса в поддържаща роля, както и " другите невероятни актьори, които способстваха с гения си за основаването на този толкоз реформаторски филм ". Барби съумя да получи общо осем номинации, в това число за най-хубав филм, сценография и костюми.

Гослинг надалеч не беше единственият, който показа разочарованието си онлайн.

" Няма номинация за Грета Гъруиг? Може ли това в действителност да е правилно? ", съобщи Стивън Кинг в Х.

" Грета Гъруиг и Марго Роби бяха също толкоз значими за критическия и комерсиалния триумф на Барби, колкото Нолан и Килиан Мърфи за този на Опенхаймер - представете си каква олелия щеше да настане, в случай че един или двамата мъже бяха пропуснати! Лудост е по какъв начин Барби е " заслужен за Оскар ", само че не и дамите, които го направиха подобен ", съобщи потребителка в Х.

Барби бързо стана част от световната сцена, когато предишното лято завладя кината. Филмът мина границата от 1 милиард $, като Box Office Mojo заяви, че в последна сметка международната му сума е достигнала зашеметяващите 1 445 638 421 $.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР