Райън Гарсия си осигури невероятна победа над Девин Хейни, като

...
Райън Гарсия си осигури невероятна победа над Девин Хейни, като
Коментари Харесай

Райън Гарсия си осигури невероятна победа над Девин Хейни в Бруклин

Райън Гарсия си обезпечи невероятна победа над Девин Хейни, като повали сънародника си американец три пъти по пътя към успеха със съдийско решение на болшинството в Barclays Center.

Гарсия беше пропуснал 10-то ограничаване в полусредна категория с 3,2 паунда, тъй че нямаше право да завоюва купата на WBC, до момента в който последните му безредни туитове и държание в седмицата на борбата накараха мнозина да се съмняват дали надпреварата би трябвало да продължи.

Но Гарсия удари противника си в седмия, 10-ия и 11-ия рунд, задоволително, с цел да завоюва утвърждението на двама съдии с резултати 115-109 и 114-110, до момента в който трети го видя 112-112 в Бруклин.

Гарсия, на който беше отнета точка в седмия за удар на почивката, към този момент завоюва 25 от своите 26 дуела и два следващи след единственото си професионално проваляне от Джервонта „ Танк “ Дейвис преди 12 месеца.

Хейни, някогашният неоспорим международен първенец в лека категория, който завоюва купа от 140lb с преобладаваща победа по точки над Regis Prog...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР