Райън Дей спечели първа титла от професионалния снукър в кариерата

...
Райън Дей спечели първа титла от професионалния снукър в кариерата
Коментари Харесай

Райън Дей спечели титлата на Рига Мастърс

Райън Дей завоюва първа купа от професионалния снукър в кариерата си, откакто победи Стивън Магуайър с 5-2 фрейма във финала на " Masters Kaspersky Riga ".

18-годишният състезател мина по целия път към най-голямата премия от 50 000 паунда и трофея на първия шампионат за сезон 2017/18.

" Чаках дълго време и в този момент се веселя, че завоювах купата ", съобщи Ден, който идната седмица ще се насочи към Китай за Световната купа по снукър, където ще спомага на Марк Уилямс в екипа на Уелс.

" Играх добре през целия уикенд, в действителност финалът беше най-лошият, който играх. Имах шанс, че Стивън не играеше най-добре ", добави уелсецът.

Нийл Робъртсън за следващ път разочарова със слабите си резултати през 2017 година  и отпадна още в 1 кръг от главната скица на първия ранкинг шампионата по снукър за сезон 2017/18.

Гръмотевицата от Австралия позволи поврат от 3:2 до 3:4 против новобранеца в международния тур Лукас Клекерс и приключи безславно отбраната на купата си в Латвия от предходната акция - единствения му ранкинг трофей за 2016/17.

Младият и чужд за почитателите немец стартира мача чудесно с брейк от 82, само че русокосият левичар отговори уместно с превъзходно почистване на стойност 137 точки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР