Рая Назарян се присети за записа на ПП, пуснат от

...
Рая Назарян се присети за записа на ПП, пуснат от
Коментари Харесай

Рая Назарян се присети за записа на ПП: Това беше един добре замислен и мрачен план

Рая Назарян се присети за записа на Политическа партия, пуснат от Радостин Василев. По думите й ГЕРБ осъзнали, че това, което са претърпели е „ добре умислен и тъмен проект “.

„ Съвместното ръководство с ПП-ДБ беше, с цел да се откри излаз от политическата рецесия. Имали сме едно мислено и по тази причина сме били доста внимателни с тях “, добави Рая Назарян.

Тя обаче съобщи, че 9-те месеца ръководство не били основали у ПП-ДБ държавническо мислене. И въпреки всичко не изключи опцията от бъдещи договаряния въз основата на съглашението, което са изготвили.

Преди минути стана ясно, че президентът Румен Радев ще връчи третия мандат на „ ИТН “

Назарян не изключи диалози с партията на Слави Трифонов:

„ От договаряния в никакъв случай не сме се въздържали, водихме такива близо месец. Ако бъдем поканени от Има Такъв Народ, несъмнено, че ще участваме, в никакъв случай не сме се въздържали, само че всичко е въпрос на математика “, сподели тя.

Тя твърди, че Кирил Петков и Делян Пеевски написали дружно един текст от съглашението. Той засягал квалифицираното болшинство за регулаторните органи. Но Движение за права и свободи нямали присъединяване в договарянията.

„ Те са подкрепяли конституционната промяна, помощта за Украйна “, изясни Рая Назарян.

По думите й ГЕРБ намяли никакви терзания във връзка с нито една промяна, а дебатът е бил във връзка с следствената загадка и датата за службите.

„ В съглашението няма съответна дата за промяна в правосъдната власт, тъй като това е развой. Несериозно да се кажа 30 април за промени в службите “, разясни тя.

Назарян обясни, че договарянията са се провалили, тъй като имало нарушение на сделките. Желанието на всички било да се върви на избори 2 в 1

„ Когато гласувахме оставката по неотложност, министрите ги нямаше в залата, не можеше да им се задават въпроси, ние им знаем оценките, те не са положителни. Мария Габриел има 99% успеваемост, само че при останалите министерства са под 50% успеваемост “, заяви тя.

Както SafeNews заяви, Радев ще връчи третия мандат на Има Такъв Народ.

Връчването на мандата ще стане през днешния ден от 11.00 часа на „ Дондуков “ 2.
От четирите парламентарно показани обединения единствено от „ Възраждане “ са дали предварителна поръчка, че ще предложат кабинет, въпреки и сами да разясняват, че не чакат той да бъде подсилен. От Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и „ ИТН “ са безапелационни, че биха върнали мандата.

Източник: Българска национална телевизия

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР