Равносметката ми от краткия живот на 45-ото Народно събрание е,

...
Равносметката ми от краткия живот на 45-ото Народно събрание е,
Коментари Харесай

45-ото Народно събрание отнесе в историята манталитета „ГЕРБ“

„ Равносметката ми от късия живот на 45-ото Народно заседание е, че този парламент свърши главната си роля – да отнесе в историята манталитета „ ГЕРБ “ и манталитета „ Борисов “. Това каза пред БНР Владислав Панев, ексдепутат от „ Демократична България “, съпредседател на „ Зелено придвижване “, финансист.

„ Иначе това, което би трябвало да се проверява в бъдеще е  и отправените обвинения – институциите би трябвало да се задействат безусловно идващите дни, тъй като репутацията и доверието в финансовия пазар е сложено на карта.  сделките по този проблем “, акцентира още той. 

„ Национална агенция за приходите е орган към Министерския съвет и може още в идващите дни да се създадат кадрови промени, с цел да се възвърне доверието към институциите, тъй като то последните години беше на сериозно ниски нива… А откогато сме членове на Европейски Съюз се изливат десетки милиарди левове дотации в земеделието и това допуска този бранш да бъде относително корупционен “, разяснява още Панев.

По думите на Владислав Панев  трябва с изключение на да обезпечи почтени и транспарантни избори, без платен избор, само че и да обезпечи работеща стопанска система, тъй като инфлацията пораства в международен мащаб.

„ Също в границите на месец би трябвало да бъде модифициран и импортиран в ЕК , това е огромно предизвикателство за служебния кабинет. В този проект би трябвало да се покачат желаните средства за жп превоз, за цифровизация, за оправянето с растежа на цените за въглеродните излъчвания, които слагат България в много неизгодна позиция “, разяснява още ексдепутатът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР