Равносметката Емил Василев преди 47 секунди 2 Сподели Най-четени IT

...
Равносметката Емил Василев преди 47 секунди 2 Сподели Най-четени IT
Коментари Харесай

Steam празнува своята 20-годишнина с разпродажба

Равносметката

Емил Василев преди 47 секунди 2 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 12:46 | 12.09.2023

Военноморските сили на Съединени американски щати създават напълно нов вид трансформиращ се хиперзвуков мотор

ТелефониДаниел Десподов - 13:32 | 11.09.2023

Според мениджмънта на компанията смарт телефонът Redmi Note 13 Pro+ няма да има конкуренция в мобилната снимка

ХардуерСветлин Желев - 11:09 | 11.09.2023

Разследването на 7 nm чип на Huawei от Съединени американски щати провокира растеж на акциите на китайските производители на съоръжение

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Изминаха 20 години, откогато Valve пусна Steam – в началото спорната услуга за цифрово разпространяване на игри, която в последна сметка се трансформира във фактическа платформа за компютърни игри. Valve чества с взор обратно към някои от най-големите моменти от последните две десетилетия и, несъмнено, с ликвидация.

Steam се появи на 12 септември 2003 година, малко повече от месец след старта на MySpace и малко преди Арнолд Шварценегер да бъде определен за губернатор на Калифорния, като метод за по-лесно даване на актуализации на игри на Valve. Измина още една година, преди фундаменталният шутър от първо лице на Valve – Half-Life 2 да бъде пуснат на платформата, като в същата година се появиха Фейсбук и паметния Motorola Razr.

В бета-тестовете на Steam преди стартирането на 12 септември 2003 година вземат участие от 80 до 300 хиляди души, а през януари тази година платформата се употребява по едно и също време от 33 милиона играчи – това е повече от популацията на Венецуела.

Valve добави, че въпреки задачите на Steam да са били ясни през цялото време, в продължение на 20 години компанията е трябвало да „ тества доста хрумвания “, с цел да ги реализира. Отзивите на геймърите и разработчиците са изиграли не дребна роля за това.

Сега да поговорим малко за пониженията. Няколко запаметяващи се игри на Valve са мощно понижени за стеснен интервал от време, а пониженията на цените са осезаеми. Повечето игри от Half-Life са понижени с 90 %, както и Left 4 Dead и Left 4 Dead 2, Portal 2, Counter-Strike и Counter-Strike: Source. Half-Life: Alyx е удивително изключение, само че в границите на разпродажбата тя към момента е с 66% отстъпка, което я смъква на цената от 20,39 $.

Някои игри, които не са от Valve също се оферират със обилни понижения, в това число Mass Effect Legendary Edition, която е с 80% понижение, Halo: The Master Chief Collection и Tekken 7 със 75% понижение и Shadow of the Tomb Raider с 89% понижение. Sid Meier’s Civilization VI: Platinum edition може да бъде ваша за 15,12 $ след 91-процентно понижение, а Terraria е понижена на 4,99 $ след 50% отстъпка.

Случи се и по този начин, че Activision чества 20 години Call of Duty със свои лични предложения. За стеснен интервал от време можете да вземете до 67% отстъпка от определени CoD игри, в това число Black Ops II и Black Ops III, Infinite Warfare и Ghosts, както и половината от заглавия като Vanguard, истинската Black Ops, Modern Warfare и Modern Warfare Remastered, както и първата CoD.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР