Равенството с ЦСКА 1948 в съботния мач за първенство на

...
Равенството с ЦСКА 1948 в съботния мач за първенство на
Коментари Харесай

Гриша Ганчев готви голяма чистка в ЦСКА

Равенството с ЦСКА 1948 в съботния мач за състезание на efbet Лига повиши неимоверно напрежението в ЦСКА, научи кореспондент на Новспорт. След този резултат " алените " към този момент не държат ориста на купата в свои ръце и още веднъж би трябвало да разчитат на издънка на Лудогорец плюс наложителна победа над безконечния противник Левски. 

Слабият мач на стадион " Българска войска " и пропуснатата победа са били признати извънредно отрицателно от притежателя на клуба Гриша Ганчев. Очаква се той да направи огромна чистка в тима, в случай че в сряда вечер ЦСКА не е първенец. Освен изпращането назад през Калотина на Саша Илич ще бъдат освободени най-малко осем-девет футболисти, а тези, за които има някакви предложения ще бъдат продадени. Според осведомени с проектите на Гриша Ганчев, при неуспех против Левски сигурни за местата си могат да бъдат единствено българските футболисти Иван Турицов, Станислав Шопов, Христо Петров и Димитър Евтимов, както и привлечените от Норвегия Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц. Последните двама не демонстрират кой знае каква класа, само че са задграничните попълнения, за които са броени трансферни суми. 

Напрежението от предстоящите промени в състава на ЦСКА без подозрение ще се отразят на футболистите за решителния конфликт с Левски. Феновете се притесняват, че условието за наложителна победа ще " скове " доъплнително краката на футболистите. Що се отнася до Саша Илич, то единственият късмет сърбинът да остане на работа в ЦСКА е да завоюва по някакъв метод купата. Гриша Ганчев и останалите хора в управлението не са удовлетворени от извънредно страхливата тактичност на тима в решителните мачове с Лудогорец, Левски и ЦСКА 1948. Гриша Ганчев е бил извънредно неудовлетворен, че в последна сметка могат да останат напразни напъните му през целия сезон, когато хвърли големи пари, с цел да може противниците на Лудогорец да стопират първенците. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР