Равенството 2:2 на Нидерландия срещу Шотландия не се понрави на

...
Равенството 2:2 на Нидерландия срещу Шотландия не се понрави на
Коментари Харесай

Де Бур за брат си: Кройф се обръща в гроба, докато гледа Нидерландия

Равенството 2:2 на Нидерландия против Шотландия не се понрави на почитателите на „ лалетата” преди старта на UEFA EURO 2020.

Братът на селекционера на „ лалетата” Роналд де Бур – Франк, схваща желанието на роднината си да наложи схемата 5-3-2 в тима, само че добави, че легендата на локалния футбол – Йохан Кройф, вероятно „ се обръща в гроба си”, до момента в който гледа играта на Ниделрандия в тази сграда.

Де Бур изгледа ремито против британците, като това бе първа инспекция за тима преди идната континентална конкуренция. Късен гол на Мемфис Депай отърва хората от „ ниската земя” да не започват подготовката си със загуба от момчетата на Стив Кларк.

„ Йохан Кройф несъмнено се обръща в гроба си”, сподели Де Бур пред De Telegraaf при информацията, че Нидерландия ще играе в система 5-3-2 в мача с Шотландия, както и идният с Грузия.

„ Навярно обаче той го прави това, до момента в който гледа и мачовете на Барселона при Роналд Куман. Въпреки че тази сграда продължава да предлага атрактивен футбол, само че въпросът е по какъв начин я използваш и какви са крайните резултати. Когато имате два положителни съперника, е потребно да поставите трети централен защитник. Тогава имаш сигурност и можеш да играеш офанзивно. Недопустимо е обаче това да се случва против по-ниско ранкирани тимове от самия теб”, разяснява Роналд Де Бур.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР