Равенството 1:1 с Швейцария на старта на Мондиал 2018 бе

...
Равенството 1:1 с Швейцария на старта на Мондиал 2018 бе
Коментари Харесай

Кошмар за Бразилия, Неймар се контузи на тренировка

Равенството 1:1 с Швейцария на старта на Мондиал 2018 бе признато като злополука в Бразилия, само че не щеш ли обстановката може да стане и още по-тежка. Звездата на отбора Неймар получи травма в десния гален и напусна прибързано днешната подготовка в Сочи.

Нападателят, за който преди година " Пари Сен Жермен " заплати 222 милиона евро, явно изпитваше мощна болежка, а най-после даже закри лицето си с ръка в жест на обезсърчение. Той неотложно попадна под грижите на лекарския щаб. От бразилската федерация оповестиха, че му следва физиотерапия.
Бразилия стъпи изкривено против Швейцария (ГАЛЕРИЯ) "Селесао " стигна единствено до 1:1 с "кръстоносците "
Неймар се възвърне по ускорена стратегия от фрактура на крайници, с цел да помогне на " селесао " в преследването на шеста международна купа. Фактът, че той не съумя да приключи днешното занятие, слага под сериозен въпрос дали ще бъде разполагаем в оставащите дуели от шампионата.

Звездата не съумя да впечатли при равенството с Швейцария на старта и отнесе съществени рецензии в родината си. Той обаче бе фаулиран цели 10 пъти от бранителите на противника - връх в един дуел от международно състезание от 20 години насам.
Неймар падаше от нищо, настояват швейцарците Бразилецът се трансформира в най-фаулираният състезател на международно от 20 години
Следващата среща на Бразилия е против Коста Рика в петък.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР