РАВАЛПИНДИ, Пакистан (AP) — Шампионът от 2009 г. Пакистан се

...
РАВАЛПИНДИ, Пакистан (AP) — Шампионът от 2009 г. Пакистан се
Коментари Харесай

Пакистан се насочва към правилната комбинация T20 срещу слабата Нова Зеландия

РАВАЛПИНДИ, Пакистан (AP) — Шампионът от 2009 година Пакистан се стреми да означи всички верни квадратчета в подготвителната си фаза преди Световната купа по крикет Twenty20, до момента в който се приготвя за серията от пет мача под управлението на завръщащия се капитан Бабар Азам против слабата Нова Зеландия.

Равалпинди ще бъде хазаин на първите три мача от четвъртък. Останалите два мача ще се проведат в Лахор на 25 и 27 април, до момента в който и двата тима се приготвят за международния шампионат, който ще се организира в Съединените щати и Карибите през юни.

Бабар се завръща като капитан на белите топки и ще управлява тима за третото следващо Световно състезание T20. Той заменя Shaheen Shah Afridi, който загуби от Black Caps с 4-1 по-рано тази година в първата си серия като капитан на T20 на Пакистан.

Бабар изведе Пакистан до полуфиналите на Световното състезание T20 през 2021 година в Съединените щати Арабски емирства, където загуби от бъдещия първенец Австралия, а също по този начин победи страната,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР