Раул Пал, известен защитник на Биткойн (BTC), смята, че пазарите

...
Раул Пал, известен защитник на Биткойн (BTC), смята, че пазарите
Коментари Харесай

Биткойн е “черна дупка” и ще погълне всички други активи – Раул Пал

Раул Пал, прочут бранител на Биткойн (BTC), счита, че пазарите на криптовалути ще извличат ликвидност от разнообразни други капиталови категории.

Изразявайки мнението си пред забележителната си в X (познат преди като Twitter), някогашният изпълнителен шеф на Goldman Sachs оприличава въздействието на криптовалутите на голяма гравитационна мощ, постоянно наричана “свръхмасивна черна дупка ”, която гълтам цената от различните класове активи.

В неотдавнашна обява в блога на Global Macro Investor, чийто съавтор е Джулиън Бител, началник на отдела за макроизследвания на компанията, Пал допуска, че през идното четвърто тримесечие на тази година може да се следи внезапен растеж на цените на Биткойн, Етериум ( ETH ) и Solana ( SOL ).

Разглеждайки по-отблизо траекторията на Биткойн , взаимното дуо следи явен прогресивен модел в графиката на BTC, който подсказва за капацитет за доста възходящо придвижване в близко бъдеще.

Към момента на писане на публикацията цената на Биткойн възлиза на $29,304, отразявайки непретенциозно увеличени през последните 24 часа.

Пал и Бител също по този начин показват забавните развития в придвижването на цената на Solana, наблягайки експериментирането ѝ с изтъкнат механически модел, прочут като “Голям поврат на глава и плещи ”.

Традиционно този модел значи последователно изместване на трендовете в позитивна посока. Към момента цената на Solana възлиза на $24.91, което отразява нарастване с над 1.5% през последните 24 часа, позиционирайки я като десетата по пазарна капитализация криптовалута.

Освен това екипът следи графиката на ETH/BTC, като разказва външния ѝ тип като сходен на този на издигащ се ракетен транспортен съд, когато се преглежда от по-широка вероятност.

Етериум, втората по величина криптовалута по пазарна капитализация, понастоящем се търгува за $1,843. Забележително е, че цената ѝ остава много постоянна през последните 24 часа, като тясно прилича позицията си от предходния ден.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР