Раците са големи хора! В компанията на Рака можете да

...
Раците са големи хора! В компанията на Рака можете да
Коментари Харесай

10 неща за любовта към Рака, които трябва да знаете

 10-неща-за-любовта-към-Рака,-които-трябва-да-знаете

Раците са огромни хора! В компанията на Рака можете да се насладите на топлина, грижа, съчувствие и близка емпатия. Но внимавайте, в случай че прескочите границата! Неговата обвивка ще се трансформира в бойна ризница, щипките му са по-бързи от патрон. 

Умеят да се забавляват

Всички обичат щастливия Рак! Мнозина се сещат за Рака, когато имат свобоно време и желаят да го прекарат добре. Ракът е съвършен за тази цел.

Трудолюбиви са

Ракът старателно работи над всичко, което би трябвало да се свърши, без да се бои от проблеми. Известно му е, че за постигането на задачата е нужна увереност. И не стопира, до момента в който работата не бъде приключена. Но въпреки това тъкмо работата може да попречи на фамилията и връзките.

Понякога са сложни за понасяне

Високата работоспособност на Рака основава упованието, че и другите хора ще вършат същото. Ракът не обича кавгите, само че умее да отстоява своето.

Имат развита вътрешен глас

Тъй като Ракът е водна зодия (като Скорпиона и Рибите), той е управителен от водната буря. Той напълно се доверява на своята вътрешен глас, сляпо вярвайки на личните си инстинкти.

Чувствителни са

Ракът наподобява на Скорпиона в моментите когато се усеща прочувствено обиден. Ркът незабавно пуска клещите си и хваща съперника. Но, за разлика от Скорпиона, неговите офанзиви нямат изчисление и дълбочина. Основната цел на Рака е отбраната и смяна на траекторията на придвижване. Което не важи за Скорпиона, чиито действия се управляват от мотото „ Бий, с цел да убиеш “.

Естествени са по природа

Без да изключваме всичко посочено нагоре, Ракът има майчински качества. Дали е мъж или жена, той се слави с грижите за своето семейство. Ракът обича ролята на покровител, тъй като това възприятие го кара да усеща личната си значителност и стойност.

Твърде прочувствени са

Емоционалните потребности на Раците са много високи. Както е известно, Ракът е способеен да скрива своето същинско „ аз “ зад пълен пласт черупка.

Срамежливи в детските/юношеските си години, с придвижване на възрастта Раците стартират да желаят да ги виждат, а дори и да се център на внимание. Това им се получава добре, тъй като сполучливо приковават погледите на аудиторията, когато отидат на някое събитие или просто ги показват на някого.

С течение на времето на прикритите рачета им става все по-трудно да скриват вилнеещите в тях усеща, от време на време предизвикани от проблеми, които са единствено в техните глави.

Ако предусещате от студенината в държанието им какво ще последва, по-добре притихнете, извинете се, даже да не сте отговорни, тъй като обидата, най-много от подценяването им, ги подарява с такава мощ, че ще се чудите от къде ви е пристигнало.

В подобен миг те са крайни, само че в случай че знаете по какъв начин да методите, а точно да изкажете любовта си към него, да го прегърнете, даже да пророните сълза…, всичко ще завърши с мир.

Но за жалост претърпените страсти за дълго се загнездват в съзнанието на другояче доброжелателния Рак. Винаги ще имат едно мислено при контактите си с вас и няма да се поколебаят да го употребяват против вас, когато се почувстват застрашени или засегнати.

Обичат да са в екшъна

Някога били ли сте на горещо плажно празненство с жива музика и танци? И да наблюдавате по какъв начин стадо ракообразни се насочва към плажа, с цел да вземе присъединяване в тази забава. Това в действителност е по този начин. Ракът е любопитен по своята природа и нищо не притегля вниманието му повече от положителнтие трептения.

Домошари са

Ракът е разговорлив, само че се чуства най-комфортно в личното си пространство. Той прави всичко, с цел да почувства заобикалящия го свят. Но най му е прелестно да си бъде у дома.

Необичайно правилни са

Ракът е най-вярната зодия от зодиака със свойствената си състрадателност и всепрощаваща природа.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР