Ръцете и в частност ноктите са едно от нещата, които

...
Ръцете и в частност ноктите са едно от нещата, които
Коментари Харесай

Топ 3 на най-добрите комплекти за маникюр


Ръцете и в частност ноктите са едно от нещата, които най-вече се виждат в отсрещния човек. Затова те постоянно би трябвало да са в изрядно положение.

Вече е доста по-лесно това да се реализира, в сравнение с преди, защото в случай че имаме нужните средства, можем да се сдобием с съвършен маникюр и вкъщи.

Какво ни би трябвало за хубав маникюр

Липсата на време не значи, че би трябвало да се отказвате от красивия маникюр. Едно от най-практичните решения е да се сдобиете с комплект за маникюр. В един подобен артикул постоянно ще може да откриете всичко належащо за съвършения външен тип на ноктите си. С подобаващия комплект вашите ръце и крайници постоянно могат да наподобяват по най-хубавия метод, без да се постанова да харчите прекалено много време и средства в салона.

Комплект за маникюр и педикюр от неръждаема стомана

Като за начало е добре да започнете със стартов комплект за маникюр, който съдържа ножичка за нокти, ножичка за кутикули, пила, средство за избутване на кожички и всичко това, прибрано в хубав и удобен несесер. На пазара в действителност има голям избор от подобен вид средства, само че когато избирате, заложете на направени от неръждаема стомана. Така ще сте сигурни, че те ще бъдат издръжливи във времето, лесни за разчистване и най-много за стерилизация.

Комплект за маникюр с гел лак

След като приключите с оформянето на ноктите, ще имате потребност от първокласен комплект за маникюр с гел лак. Търсете подобен, който да съдържа цялата нужна козметика за един хубав и устойчив маникюр. В него наложително би трябвало да участва:
обезмаслител, който да матира добре ноктите основа, която да направи нокътната плоча устойчива цветен лак за настроение топ лак, който ще направи маникюра ослепителен и ще го защищити от разслояване и увреждане UV лампа - наложителният аксесоар, който изсушава за няколко секунди лаковете и основата
Такъв вид комплекти за маникюр с гел лак са страхотни за домашна приложимост и може елементарно да се сдобиете с най-малко един от онлайн магазин.

Комплект за унищожаване на гел лак

Няколко седмици откакто се създали красивия си маникюр вкъщи, идва време да го подновите. За задачата обаче първо е належащо да отстраните остарелия. Затова би трябвало да се оборудвате и с всички нужни средства за процедурата по унищожаване на гел лака. Ако купувате подобен комплект, то следете той да включва:
пила, която да матира остарелия лак, с цел да го премахнете по-бързо и лесно лакочистител за унищожаване и разтваряне на гела фолио с памучни тампони, които да напоите с почистващата течност дървени пръчици с чиято помощ може да отстраните остатъците от артикули и деликатно да избутате кожичките
Разбира се, всички тези подготвени комплекти са подобаващи за професионалните салони за хубост, само че най-много ще създадат красивия маникюр по-лесен за осъществяване вкъщи. Добре опакованите комплекти също са чудесна концепция за коледен подарък или подарък за рожден ден. Всичко, което би трябвало да извършите, е да познавате потребностите на получателя и да изберете най-подходящия артикул.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР