Растителните успокояващи препарати са много търсени, свободно се продават в

...
Растителните успокояващи препарати са много търсени, свободно се продават в
Коментари Харесай

Тези билки не просто не са полезни, а са ОТРОВА за тялото

Растителните успокояващи препарати са доста търсени, свободно се продават в аптеките, а самата думичка „ естествени ” притъпява бдителността при доста хора. Но с изключение на преимущества, те имат и своите странични резултати. Сред най-популярните са валерианата, маточината, лайката, глогът, дяволската уста, жълтият кантарион. Често се оферират и така наречен успокояващи смеси от разнообразни билки.

Основната заплаха от такива растителни средства, означават експерти, е в това, че думичката „ растителни ” за доста хора е равна на „ безвредни ”. Затова хората постоянно не съблюдават целесъобразните дози на препарата. А това води до остатък на дейни субстанции и пораждане на отрицателни признаци.
 Честото кихане е признак на сериозна болест Честото кихане е признак на сериозна болест
Главният доктор на болничното заведение в Екатеринбург Алексей Малинкин показа пред портала Lenta.ru кой е най-често срещаният признак на инфектирани...

Специалистите акцентират, че лекарствените билки си имат избрани дози, изчислени в мг, с оглед изгодата от тях. Освен това, даже такива успокояващи препарати би трябвало да се предписват от доктор самостоятелно, според от казуса, с който се е сблъскал пациентът.

При предозиране може да зародят признаци, като апатия, унесеност, да се стигне до повръщане и токсично отравяне. Имайте поради, че предозиране може да се случи и от валериана, и от дяволска уста, и от жълт кантарион.

Дори от привидно безвредната малина, може да се случи предозиране. Тя съдържа естествен микроелемент, който работи като парацетамол и фактически може да окаже потискащо деяние на централната нервна система, с прояви на апатия и уязвимост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР