Растенията са най-ранният вариант за лечение на човечеството от различни

...
Растенията са най-ранният вариант за лечение на човечеството от различни
Коментари Харесай

Витацептин® – иновация в борбата с онкологичните заболявания

Растенията са най-ранният вид за лекуване на човечеството от разнообразни болести. Изследователите в последните години разкриват, че фитохимикалите освен пазят, само че и избавят човешки животи.

Доказан е техният мощен антиоксидантен резултат и способността им да спомагат в битката със свободните радикали, да защищават клетките от увреждане и да работят антибактериално. От над 4000 познати растителни типа Medical Pharm сътвори Витацептин® - хранителна добавка съдържаща биологично дейни субстанции от Iresine и Petiveria с антиинфекциозен и противотуморен резултат, подпомагащи терапиите при онкологичните болести.

 Биологично дейните средства в продукта са с нулева токсичност и оптимален резултат. Със способността си да прекъсва верижната реакция на неконтролируемо разделяне на злокачествените кафези Витацептин® е водещ артикул и мощно се предлага от експертите при лекуване на онкологични болести. Прилаган към главната терапия Витацептин® демонстрира отчетливи резултати и сполучливо повлиява лекуването при онкологични болести.

Действието му е в няколко съществени насоки – подтиква имунната функционалност, детоксикира организма и усилва отбраната на организма чрез производството на NK-клетки и лимфоцити. Витацептин® - ново потомство естествен артикул, който е основан да спомага и подкрепя организма в хода на стандартното онколечение - химиотерапия и лъчетерапия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР