Растежът на космите по лицето до голяма степен се определя

...
Растежът на космите по лицето до голяма степен се определя
Коментари Харесай

За мъжете: Как да стимулирате растежа на брадата

Растежът на космите по лицето значително се дефинира от генетиката и хормоналната интензивност. Хипотезите допускат, че равнищата на тестостерон, по-специално дихидротестостерон, вземат участие в този развой. Този хормон е обвързван с развиването на доста мъжки характерности, в това число брадата. Ако равнищата му са ниски, тя израства по-трудно.

Въпреки това е реалност, че генетиката е най-големият фактор, който въздейства на растежа на брадата. Ако бащата или дядовците ви са имали усложнения с растежа на космите по лицето, възможностите да имате същия проблем са високи. В случай, че е по този начин, развъждането на брада с добавки и артикули няма да е лесна задача.

Като цяло практикуването на някои здравословни привички оказва помощ за поддържане на постоянни равнища на тестостерон и затова може да повлияе позитивно на растежа на брадата. Това включва следното:

Правете постоянни физически извършения. Особено повдигане на тежести и силови тренировки, защото те са свързани с краткотрайно повишение на тестостерона.

Поддържайте здравословна диета. Оптималният банкет на протеини, цинк, витамини A, B, C, D и E е потребен. В диетата не би трябвало да липсват плодове, зеленчуци, постно месо, риба и пълнозърнести храни.

Спокоен сън. Проучванията демонстрират, че ежедневното ограничение на съня може да играе роля в понижаването на равнищата на тестостерон при мъжете. Затова е целесъобразно да си осигурите оптимална отмора.

Измиване и навлажняване. Препоръчва се да измивате брадата усърдно всеки ден, с цел да предотвратите натрупването на нечистотия в порите и да помогнете за премахването на мъртвите кожни кафези. Също по този начин не забравяйте значимостта на овлажняването, тъй че косата да пораства със здрав тип.

Интересът на доста мъже към стимулирането на растежа на брадата довежда до създаването на огромно многообразие от естествени и химически артикули за тази цел.

Домашният естествен еликсир е една от многото налични благоприятни условия. Отличава се със своята композиция от нежни съставки за множеството видове кожа.

Важно е обаче да се има поради, че няма научни доказателства за неговата успеваемост. Твърденията за неговите преимущества идват от анекдотични данни или рекомендации в мрежата.

Следователно, той не може да бъде систематизиран като продукт-чудо или нещо сходно. Ако решите да го опитате, уверете се, че сте поредни в използването му.

Необходими съставки:

• 20 грама масло от жожоба.
• 15 грама кокосово масло.
• 4 капки кедрово масло.
• 4 капки масло от сандалово дърво.
• 15 грама масло от сладостен бадем.

Забележка: Нуждаете се също по този начин от стъклен буркан с похлупак или бутилка с капкомер.

Начин за подготвяне: За начало смесете маслото от жожоба с бадемовото и кокосовото масло. След това прибавете капките етерични масла. Затворете буркана и го разклатете добре, тъй че всичко да се смеси добре. Оставете го на хладно и изсъхнало място, с цел да го поддържате в положително положение.

Начин на приложение: Разнесете малко количество от продукта върху региона на брадата и масажирайте за 2-3 минути. Няма потребност от изплакване.

Още от създателя:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР