Расте броят на разводите у нас. Според статистиката разводите през

...
Расте броят на разводите у нас. Според статистиката разводите през
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина с пикантни разкрития за йерархията в семейството

Расте броят на разводите у нас. Според статистиката разводите през предходната година са с 11% повече от тези през 2020 г.  Най-голям е делът на браковете, прекъснати по " взаимно единодушие " - 65,5%, следват аргументите " несходство в характерите " - 21,7% и " фактическа разлъка " - 11,6%. Средната дълготрайност на брака у нас е 15,5 години.

“Това, което ми прави усещане, е че има доста разводи. Хората идват при мен, с цел да намерят сътрудник, намират го, създават деца, появяват се компликации и се развеждат. Това ми тежи доста ”, съобщи в предаването “Тази неделя ” фамилният терапевт и сексолог Наталия Кобилкина. 

Тя акцентира, че нормално, откакто се появят децата, майката се вкопчва в тях и не помни за себе си и за колегата си. 

“Всичко прави с това дете и не помни какво е било преди, най-после сътрудникът споделя: Ние не сме двойка, а сме като комшии и просто живеем поради децата. Много е значимо дамата да помни, че на първо място са били двойка с колегата си и йерархията би трябвало да се съблюдава - първо е мъжът, а след това са децата ”, добави Кобилкина. 

“В моето семейство мъжът беше приоритет.
Всичко за Вашата сватба
Майка ми и татко ми постоянно имаха тяхното време. Това е помогнало да имат три деца и в този момент шест вника. Те не престават да си имат тяхното време даже и в този момент ”, описа тя. 

Мъжът от време на време има по-малко права, в сравнение с домашният любим. Жената би трябвало да излъчва деликатност. Ако тя я няма, то дамата е като цвете без аромат. Често като запитвам мъже за какво изневеряват на дамите си, те ми дават отговор, че партньорките им са студени и не обръщат внимание, описа Кобилкина. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg