Рашад е в конфликт със семейството си относно САЩ откакто

...
Рашад е в конфликт със семейството си относно САЩ откакто
Коментари Харесай

Арабският свят насочва гнева си към САЩ и Запада за опустошението в Газа

Рашад е в спор със фамилията си по отношение на Съединени американски щати откогато се помни, защитавайки Америка като „ мощ на положителното “, когато роднините му се опълчиха на военните намеси на Съединени американски щати.

Когато те се оплакаха, че Вашингтон пробутва „ демократичните полезности “ в арабските гърла, Рашад отговори, че някой би трябвало да поддържа правата на индивида в нелиберален район. Но „ всичко се промени “ след офанзивата против Израел на 7 октомври, сподели ливанско-саудитският представител, защото Съединени американски щати оказаха твърдата си поддръжка на ответната атака на еврейската страна в Газа.

„ Тогава разбрах, че всичко, което съм защитавал, е неистина “, сподели 26-годишният мъж, който изиска фамилното му име да не бъде споменавано. „ Америка не се интересува от човешките права ... Не единствено гледа по какъв начин Израел прави геноцид, само че им оказва помощ да го създадат. И тогава те имат дързостта да се извърнат и да ни изнасят лекции за човечеството. “

Коментарите отразяват трескавия яд към Съединени американски щати, обхванал арабския свят, подхранван от възпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР