Ръсел Кроу няма да присъства на коронацията на новия крал

...
Ръсел Кроу няма да присъства на коронацията на новия крал
Коментари Харесай

В черния списък: Ръсел Кроу разкри причината защо не е поканен за коронацията на Чарлз III

Ръсел Кроу няма да участва на коронацията на новия крал на Англия Чарлз III, която ще се организира в Уестминстър 6 май.

Актьорът Ръсел Кроу сподели, че знае повода, заради която е в черния лист.

Звездата от кино лентата " Гладиатор " е сигурен, че не е получил покана за коронацията поради последната среща с монарсите и неспазване на протокола. Кроу прекара време с принцовете Уилям и Хари неведнъж, а също по този начин видя Чарлз през 2003 година Ръсел си спомня, че е разговарял импровизирано с принцовете, наричайки ги „ другари “ вместо признатото „ Ваше височество “.

 Чарлз III, Ръсел Кроу, 2003 година

„ Работата е там, че това просто не е в моята ДНК. Винаги съм деликатен и постоянно доста се веселя да се срещам с хора, само че „ Ваше височество “ просто не е в природата ми. Нарекох принцовете Хари и Уилям „ другари “, призна артистът в радио шоуто Triple M Breakfast Brisbane.

Независимо от обстоятелството, че не е получил покана за коронацията, Ръсел приказва топло за последната среща с тогавашния предстоящ крал на Англия, наричайки го " добър човек ".

„ Човекът, който стана крал, беше благ. Беше занимателен. Дълбоко образован, добър събеседник и любезен с Дани (бившата брачна половинка на артиста Даниел Спенсър -ред.). Никога няма да не помни топлината на последното ни здрависване. Добър човек ".

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР