Рапърката Карди Би“ е рекламното лице в празничната кампания Предай

...
Рапърката Карди Би“ е рекламното лице в празничната кампания Предай
Коментари Харесай

„Карди Би“ в списъка на непослушните, в коледната кампания на Pepsi

Рапърката „ Карди Би “ е рекламното лице в празничната акция „ Предай нататък “ на марката за безалкохолни питиета Pepsi, оповестена по-рано този месец.

Клипът стартира с поема за историята на дребната Карди, която е първа в листата с непослушните деца и няма да получи подарък от Дядо Коледа. Тогава тя си дава обещание да вземе работата на белобрадия дъртак: „ Един ден ще разпределям дарове, каквито и да сте вие, няма да употребявам лист... Ще намеря метод да дам пари на всички. “

Изведнъж, от анимация в цветовете на логото на Pepsi, се появява същинската рапърка „ Карди Би “, носейки покритото с кристали кенче на марката, известно от предходен спот с нейно присъединяване. За малкия екран от цифровата организация VaynerMedia са подготвили и 30-секундна версия на рекламата, която ще бъде показана за първи път в ефира на американската NBC, по време на парада за Деня на благодарността, проведен от веригата за облекло Macy’s.

Върху коледните етикети на продуктите на марката има специфичен QR код, който води потребителите към виртуална скреч карта. Ако на нея се покажат 3 лога на Pepsi, спечелилият ще завоюва сред 5 и 25 хиляди $, като наложително би трябвало да ги изпрати на другар, член на фамилията или неправителствената организация United Way, чиято задача е да подкрепя здравната, просветителната и финансовата непоклатимост на хора на територията на Америка.

Кампанията продължава до новогодишната нощ и включва също лотария в ефира на радио iHeartRadio, както и активации на стадионите на част от мачовете в хокейната и футболната лига на Съединени американски щати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР