Рапърът Венци Венц винаги е бил ексцентричен Дори след като се

...
Рапърът Венци Венц винаги е бил ексцентричен
Дори след като се
Коментари Харесай

Венци Венц пощръкли феновете си!Ето какво си турна предколедно

Рапърът Венци Венц постоянно е бил екстравагантен

Дори откакто се раздели с дуетната си половинка Павел, той продължава да буни интереса  у почитателите си. Преди коледните празници музикантът реши да добави още една, за къде ли още, татуировка по тялото си.

Изненадващо той обримчи цялата си шия с пчелна пита, като от двете страни на врата му „ кацнаха “  и две огромни пчели.

Вещи в татусите незабавно схванаха посланието, което артистът отпрати с шарениите по шията си и двете жилещи инсекти по нея.

Пчелната пита значи естетика и съгласие, разясняват разбирачи. А двете пчели построяват пчелната пита в идеална естетика между тях, макар че събират мед на разнообразни места и растояние, синхронът посред им е необикновен.

Вероятно това е отпратка към брачната половинка на рапъра, с която бяха пред бракоразвод. По думите на музиканта Мая го ревнувала лудо от неговите последователки и го подозирала в невярност. Той обаче се кълнеше, че тя е дамата на живота му и в никакъв случай не би я наранил. С днешна дата нещата са се уталожили и двамата са постигнали мир, съгласие и още веднъж са дружно.

А  и откакто се раздели с сътрудника си Павел, Мая се успокоила още повече. Защото, съгласно клюката, Венци Венц вдлъбнат по гаджето на Павел, само че тя останала твърда и не му отвърнала на възприятията.

А с новата татуировка-пчелна пита по врата си, Венци Венц евентуално желае да покаже, че сред него и жена му хармонията към този момент е цялостна.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР