Рапърът Венци Венц потвърди информацията на Уикенд, че се развежда

...
Рапърът Венци Венц потвърди информацията на Уикенд, че се развежда
Коментари Харесай

Венци Венц продавал трева! Рапърът потвърди, че е в процес на развод

Рапърът Венци Венц удостовери информацията на „ Уикенд ”, че се развежда със брачната половинка си Мая. „ Причината за раздялата ни са страхове, които не са действителни. Хората постоянно не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е задоволително. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът постоянно идва и от двете страни. Когато индивидът до теб ти каже „ Не съм благополучен ”, ти се демотивираш ”, описа рапърът.

Той стана татко за повторно предишния август, откакто красивата му брачна половинка роди момченце. През 2021-ва двамата подвигнаха загадка женитба, а към днешна дата те към този момент не са щастливо семейство, както изглеждаха до неотдавна, а са взели решение да се разведат.

„ Нашите проблеми си ги имаше, те не са пристигнали изведнъж. Имало е кавги, грозни подиуми. Това не е любовта. С ръка на сърцето споделям, че съм бил правилен на тази жена, а тя до последно не можа да преодолее страховете си. Клиповете бяха проблем, да.

 

Последната ария с Диляна Попова също. Нарани ме с думите си. Ти си подобен, онакъв... Аз в никакъв случай не съм разбирал за какво хората сочат другите. Романтична душа съм, желая да накарам обичаната да се усеща по най-хубавия метод, да получи най-хубавия секс, да види най-хубавата картина, да чуе най-хубавата ария, която съм написал за нея. Мая към момента е дамата, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който желая да си споделям. В доста обстановки сме били първо другари, след това любовници. Стигна се обаче до грозни моменти ”, разяснява Венци. И добави, че е сбъркал, защото се е опитвал да се промени поради Мая.

„ Не разреших да ме обичат подобен, какъвто съм. Аз съм сантиментална душа, желая да дам всичко на дамата до мен ”, разясни той.

Двамата с Мая са разграничени от 3 месеца, като артистът желае да не помни ужасните елементи към свадите и раздорите им. Според негови другари, тя не серпантина да го наскърбява и му споделила ужасни думи, които доста го наранили.

„ Беше дълъг развой, а аз не помня детайлите. Ако тя беше тук в този момент, щеше да го опише в елементи, от нейната позиция. В последния ни диалог отпреди няколко седмици, чух фрази, които не желая да споделям, тъй като са обидни и деструктивни. Белезите си ги оставям на всички места по кожата. Тази година съм поставил цели три. Надеждата ми е името на най-малката ми рожба - вълна, с цел да е постоянно на вълната на триумфа и на живота. Останалите въплъщават болката ” - призна в изявление изпълнителят.

Венци Венц се оплака, че Мая не му дава да вижда сина им Ноа, който сега тя отглежда сама. Позволява само на майката на дуетната половинка на Павел да поддържа връзка с внучето си.

„ Колкото до детето - то пораства в обич, добре е, майка ми беше оня ден при него. С към момента брачната половинка ми сме си дали обещание, че за всичко на този свят може да имаме различия, с изключение на за детето си, тъй като той има потребност от майка и от татко. Не страстта би трябвало да диктува държанието ни, ние сме тези, които диктуваме на страстите си. Нарича се прочувствена просветеност - това да знаеш какво значат възприятията и да можеш да ги управляваш ” – добави артистичният хип-хоп артист, който разголи душата си и призна, че като възпитаник е продавал трева и по този начин е печелел много спомагателни пари.

Рапърът не скри, че е употребявал марихуана и съвсем всички типове опиати, които счита за по-безопасни от алкохола. Твърди, че в този момент е спрял, само че съгласно хора от музикалния бизнес това не дава отговор на истината – пушел марихуана съвсем всеки ден.

„ Бях възпитаник, в градинката, продавахме трева. Беше един прекрасен взрив на тази много по-безопасна опция на най-големия опиат - алкохола. Седяхме, пиехме, в един миг почувствах, че влизам в някакво положение, без да съм пил, без да съм взимал нищо. Все едно времето спря, зацикли. Не знам какво стана и до ден сегашен не мога да си го обясня. Съзнанието ми влезе в някакъв пъстър тунел, видях се от горната страна по какъв начин седнал съм на пейката и си държа главата. Нямах тяло, нямах его, нищо. Вярвам, че нищо в тази галактика не се губи като сила. Затова желая някой ден, когато си отида от този свят, околните ми да не плачат за мен, да си сипят златна текила и мощна музика, и да знаят, че нищо не завършва на тази земя ” – съобщи дуетната половинка на Павел, като не навлезе в детайлности дали и в този момент използва дрога.

Последователите му допускат, че понякога се черпи с някоя цигара марихуана или линия кокаин.

Дуетната му половинка Павел също е признавал за проблемите си с опиатите. Голяма фамилна покруса го тласка към неразрешените субстанции, които му помагали да притъпи болката. През 2010 година татуираният рапър губи татко си и с това стартират бунтарските му години. Изпълнителят на „ Добър живот “ се отдава на алкохол и опиати, с помощта на които не помни за болката. „ Правиш това от нелепост, само че когато взимаш дрога, не го осъзнаваш “ , сбит е той. Намерил е обаче верните хора в живота си, които на време го измъкват от погубване. Днес Павел гледа да стои надалеч от дрогата и да работи крепко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР