Рапърът Venci Venc' може вече да е баща, но все

...
Рапърът Venci Venc' може вече да е баща, но все
Коментари Харесай

Venci Venc' намери любовта в красива блондинка! Двамата се позабавляваха на ски ваканция във Франция

Рапърът Venci Venc' може към този момент да е татко, само че към момента не е намерил точната жена за себе си. Неведнъж сме разказвали за нетрадиционната връзка с майката на щерка му Агуая, Мелани. 

Виж още: Pavell & Venci Venc': Тяло, потопено в разкош, не оказва противодействие!

Двамата са положителни другари и имат общо дете. Неведнъж Venci е споделял, че не има вяра в стандарта за " мъж и жена " и явно не му е почитател, като повода за това е татко му, който е липсващ от живота на фамилията му. Но...

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как съумя да си навлече рецензията на злобарите и на празника?

В последните си фотоси в Instagram Venci разгласява фотоси от ски почивка в Ница. На фотосите той е в много непосредствен с русокоса хубавица, която, по всичко проличава, се споделя Деа Ангелова. 

Виж още: Изумителна аналогия! Децата на Галена - нейно цялостно копие, дребният ѝ наследник стана на 3 година с чудно празненство

Хубавицата е танцьорка в известен с участията си по нощни клубове балет. Освен това от фотосите ѝ разбираме, че е другарка на певицата Тита. 

Виж още: Синът на Фики стана на 2 годинки! Цялото семейство - на щуро детско празненство в оранжево!

Под една от общите фотоси Venci пита: " Св. Валентин или Трифон Зарезан "? Отговор дава и Мелани, която дава различен отговор - първи юни (денят на детето). 

Виж още: Биляна Йотовска заведе фамилията си в парадайса! Впечатли с фит форма, а щерка ѝ - с дисциплинираност

Под друга фотография Venci провокира почитателите си по случай месеца на любовта. Е, евентуално фотографията, илюстрираща въпросния месец, не е по никакъв начин инцидентна:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР