Рапърът Ванко 1 може да нямаше късмет със свободата си

...
Рапърът Ванко 1 може да нямаше късмет със свободата си
Коментари Харесай

Бомба! Щерката на Ванко 1 абсолютно копие на гаджето на Григор Димитров…

Рапърът Ванко 1 може да нямаше шанс със свободата си и да му се наложи да лежи в пандиза много време, само че е благополучен с децата си. Особено с щерка си Ивана, която е страшна хубавица.

16-годишната госпожица е цялостно копие на Никол Шерцингер. Мнозина даже намират, че е в пъти по-красива от нея. Действително като се загледаш добре няма метод да не забележеш приликите, разясняват от razkritia.com

Смуглата кожа, изразителни очи с изпепеляващ взор, плътни устни и изцяло лъчение на съблазнителка. Определено дъщерята на Ванко 1 има какво да покаже и към този момент от дълго време е затрупана от ухажори.

Засега най-малко тя отхвърля да има гадже и твърди, че още не й се занимава с проблемите и ядовете на любовта. Ванко 1 не е склонен с това, че Ивана се гримира и върви предизвикателно облечена още от дребна, само че не може да й каже две – въпреки всичко тя е на 16.

„ А и Ивана непрекъснато го убеждава, че той е единственият мъж, който обича същински и вечно. И му е дала обещание, че в никакъв случай няма да го накара да се срами или да се тревожи за нея. Тя има глава на раменете си и знае по какъв начин да я употребява. Определено не й е единствено за хубост “, разясняват близки до рапъра източници.




loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР