Рапърът Устата е отказал да бъде депутат в предстоящия парламент,

...
Рапърът Устата е отказал да бъде депутат в предстоящия парламент,
Коментари Харесай

Рапърът Устата за малко да стане депутат, искали го от две партии

Рапърът Устата е отказал да бъде народен представител в идния парламент, разкри пред " Телеграф “ самият той.

Две партии са цанили фамозния шоумен да го включат в листите си за изборите на 2 април.

Позиция

" Едното предложение беше в действителност доста съществено. Не са ми предложили пари, нито са ми желали. Преди да им откажа, ги попитах за какво им е рапър чалгаджия в листите. Казаха, че с песента ми " Македония “ доста добре се регистрирам в тяхната идея “, показа Иван Динев пред Телеграф.

Представители на друга партия пък лобирали пред него да го привлекат към нея, само че той няма никакви политически упоритости, въпреки да има безапелационна гражданска позиция.

Ревност

Комплименти Устата получи през вчерашния ден от грандамата на родната сцена.

" Поствам тази фотография с невероятната Йорданка Христова, с цел да нервирам баща. Той доста я обича, а като го фотографирам някой път с нея, ще го постна и него, с цел да нервирам майка, че тя пък доста го ревнува “, разгласи в обществените мрежи музикантът.

Пред " Телеграф “ той разясни, че двамата инцидентно са се срещнали пред НДК и не са говорили за взаимна работа. Родът на Данчето е от Македония и самата тя е израснала в квартала на бежанците от Беломорска Тракия " Света Троица “.

Самият баща на певицата е от Кукуш, а майка й е от западните околности, по тази причина е изключително сензитивна на тематиката Македония. Неведнъж примата е признавала, че е наследила певческия си гений точно от македонския жанр, а татко й даже е пеел в хор " Гусла “. 

Факти

Заради песента си " Македония “ Иван Динев получи стотици закани за ликвидиране.

" Не ме е боязън! Аз съм българин и е тъжно, че изкуствената агитация обърква хората. Голяма е вербалната експанзия във всички обществени мрежи, а от Тик-Ток даже ми смъкнаха песента. Аз дори не я назовавам ария, а персонална позиция, в която споделям исторически обстоятелства, без да наскърбявам никого. Историческите обстоятелства очевидно доста съществено нервират. България не е направила никакъв акт против Северна Македония, а в последните 2-3 месеца единствено слушаме за техните прояви към нас – освиркване на националния ни химн, прекъсването на тока на 4 февруари, с цел да нямаме достъп да отдадем респект към Гоце Делчев “, показа пред " Телеграф “ рапърът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР