Рапърът Травис Скот заяви, че е съкрушен от трагедията на

...
Рапърът Травис Скот заяви, че е съкрушен от трагедията на
Коментари Харесай

Рапърът Травис Скот е съкрушен от трагедията на концерта му

Рапърът Травис Скот съобщи, че е сломен от нещастието на неговия концерт в Хюстън и увери, че ще сътрудничи на полицията, заяви Би Би Си.

" Моля се за фамилиите на засегнатите - съобщи Травис Скот в Twitter. - Напълно сломен съм от случилото се ".

Осмина души починаха и десетки бяха ранени при навалица, когато почитатели почнали да се бутат към сцената на концерта на рапъра на фестивала " Астроуърлд " в Хюстън, щата Тексас. Линейки и полицейски коли неведнъж минали през публиката със включени светлини поради безредицата.

В болница бяха откарани 11 души със сърдечен арест и осмина от тях починаха. Други 300 получиха натъртвания и порязвания.

Травис Скот прекъснал 75-минутното си осъществяване доста пъти, когато забелязал изпаднали в неволя почитатели пред сцената.

В първото си изказване след нещастието рапърът благодари на полицията и бързата помощ и съобщи, че ще работи с хората в Хюстън в поддръжка на нуждаещите се фамилии.
Около 50 000 души са имали билети за фестивала навън " Астроуърлд ". Травис Скот е бил негов хедлайнер. Останалите концерти, измежду които на рапърите 21 Савидж и Тейм

Импала на двудневния фестивал, бяха анулирани.

Травис Скот е на 29 години. Той стана прочут през 2013 година и от този момент има осем номинации за премиите " Грами ". Има дете от риалити звездата кайли Дженър, която също е била на концерта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР