Рапърът Травис Скот за четвърта поредна седмица е начело в

...
Рапърът Травис Скот за четвърта поредна седмица е начело в
Коментари Харесай

Травис Скот запазва челната си позиция в класацията на Билборд за албуми

Рапърът Травис Скот за четвърта поредна седмица е отпред в класацията на " Билборд " за албуми, заяви уеб сайтът на изданието.

Скот резервира шампионата с " Utopia ", от който за интервала на отчитане са продадени 161 000 еквивалентни албумни единици. 

" Utopia " е първият рап албум от пет години, прекарал първите си четири седмици на върха в чарта, след " Scorpion " на Дрейк, който в интервала сред 14 юли и 11 август 2018 година беше на челна позиция в продължение на пет седмици.

Втората позиция в албумната ранглиста Билборд 200 остава непроменена по отношение на миналата седмица и се заема от кънтри артиста Морган Уолъс с 91 000 продадени еквивалентни единици от " One Thing at a Time ". 

На трето място е артистът Хозиър с 62 000 продадени еквивалентни единици от албума " Unreal Unearth ". 

Челната петица в албумната ранглиста се добавя от саундтрака на кино лентата " Барби " (55 000 еквивалентни единици), чиято позиция също остава непроменена по отношение на миналата седмица, и певицата Тейлър Суифт с " Midnights " (53 000 еквивалентни единици).

В Топ 10 на Билборд 200 намират място още Джей-Хоуп от Би Ти Ес с преиздадения албум " Jack in the Box ", Тейлър Суифт с два албума - " Speak Now (Taylor's Version) " и " Lover ", Песо Плума с " Genesis " и Морган Уолън с " Dangerous: The Double Album ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР