Рапърът Stormzy остави феновете си изумени, след като сподели ежедневието

...
Рапърът Stormzy остави феновете си изумени, след като сподели ежедневието
Коментари Харесай

Stormzy зашемети феновете, докато споделя видео от ежедневието си, което разкрива, че тренира 7 пъти на ден

Рапърът Stormzy остави почитателите си изумени, откакто показа всекидневието си в неотдавнашен клип, споделен в обществените медии.

Stormzy се вписва повече до 9 сутринта, в сравнение с множеството хора за през целия ден, когато става дума за физически извършения, като награденият актьор посещава фитнеса, бяга, разтяга се и разхожда кучетата си, до момента в който доста от тях към момента натискат алармата си за сънливост и бори се да стане от леглото.

Хитмейкърът Vossi Bop - който сега се среща със звездата от Love Island Maya Jama - разкри дългия си лист с изтощителни утринни действия на страницата си в TikTok и почитателите бяха сюрпризирани да научат какво прави музикалната звезда преди 11 сутринта. Stormzy сега се приготвя за турнето си в Австралия и е подготвен да свири в градове като Сидни, Пърт, Мелбърн и Аделаида.

Stormzy стартира деня си, като се разсънва в 6:15 сутринта за джогинг. След потната си подготовка 30-годишният рапър се качва в жълтата си спортна кола, с цел да отиде до фитнеса в 7...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР