Рапърът с псевдоним Криско се прави на земен и здраво

...
Рапърът с псевдоним Криско се прави на земен и здраво
Коментари Харесай

Главозамая се! Криско забрави откъде е тръгнал, защото вече е от „голямото добро утро“

Рапърът с псевдоним Криско се прави на земен и крепко стъпил на земята, само че обстоятелствата приказват друго. Кристиян по този начин си е повярвал, че дори е не запомнил от кое място е тръгнал.

Приказката за Криско потегля през 1995 година, когато е едвам на 7 година Тогава взима присъединяване в предаването „ Като лъвовете “, където изпява италианска ария в дует с момиченце.

Десет години по-късно той гостува още веднъж в „ Като лъвовете “, с цел да опише какво се е случило с него. Тогава той към този момент се е увлякъл по рапа и към този момент записва свои рап части.

В автобиографичната си книга обаче Криско въобще не загатва „ Като лъвовете “, което е удар под кръста за един от основателите на предаването и негов водещ Николай Априлов. Той разкритикува съществено рапъра в ефира на Българска национална телевизия.

„ В една книга той въобще не загатна „ Като лъвовете “, а ние му дадохме старт. Това е изключителна засегнатост и аз съм му ядосан “, сподели Ники в предаването на Драго Чая.

Криско по принцип има навика да не помни кой му е помагал по пътя към славата и да си приписва всички заслуги единствено на себе си. Той се слави като един от хората в шоубизнеса с най-голямо самочувствие, въпреки пред феновете да се пробва да го прикрива.

Освен това рапърът е и един от най-стиснатите в своята колегия. Той пестял от всичко и постоянно правел кавги на жена си, че доста харчи. Това също не приказва добре за Криско, в случай че е цялостен с пари.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР