Рапърът Кристиан Талев – с половин уста призна за раздялата

...
Рапърът Кристиан Талев – с половин уста призна за раздялата
Коментари Харесай

Раздялата е факт! Криско призна, че се е изнесъл от апартамента

Рапърът Кристиан Талев – с половин уста призна за раздялата си с някогашната стюардеса Цветелина Петрова. Той показа в телевизионно изявление, че вижда двете си деца единствено през уикендите, написа шоу.бг.

С това той косвено удостовери, че в действителност е в обтегнати връзки с майката на хлапетата. Говори се, че младите родители до неотдавна са опитвали да разрешат споровете си, само че безрезултатно.

„ През седмицата съвсем не виждам децата и по тази причина през уикенда се старая да наваксвам”, съобщи. Повечето участията на хитовия реализатор са тъкмо през уикендите, тъй че надали работата е причина да не бъде със сина и щерка си през останалото време.

Доскоро музикантът и чаровната брюнетка отричаха слуховете за раздяла, само че всичко сочи, че е имало гръм в парадайса. Двамата нямат общи фотоси в обществената мрежа от месеци.

Те очевидно бяха дистанцирани един от различен. Когато водещият попита Цвети дали регистрира като неточност това, че се е върнала от Дубай в България поради, тя многозначително отговори: „ Случва се човек да прави грешки”.

Рапърът-чалгаджия нееднократно е разказвал за началото на любовта си с кръшната красавица, която му роди две деца. Преди време тя работеше като стюардеса и имаше проекти да се откри в Дубай, само че Талев я убедил да се върне в родината, с цел да бъдат дружно. Ако Петрова беше останала в Обединените арабски емирства, животът й щеше да се развие по радикално друг метод.

Слуховете за разлъка се появиха още в края на септември на рождения ден на дребната Амая. Тогава дъщеричката на Цвети и навърши две години. На празненството, което Петрова провела, участвали единствено близки другари и родственици. Свидетели настоявам, че родителите на момиченцето пристигнали поотделно, като останал за не повече от половин час и си тръгнал. Той даже не се постарал с облеклото си – вместо да заложи на формален тоалет, подхождащ на рожденичката и майка й, рапърът дошъл по спортен екип и раздърпана тениска.

„ Сякаш се бе сетил в последния миг, че щерка му има рожден ден. С Цвети съвсем не се погледнаха, нито пък си обелиха дума”, издават осведомени. Прави усещане, че двамата не са театралничили дружно даже за фотоси с Амая, а наскоро постоянно си правеха фамилни фотосесии.

Хора от обкръжението на габровеца настояват, че той се е изпокарал с жена си през лятото. Проблемите в двойката настъпили след появяването на сина им Даниел, който се роди през март тази година. Цветелина била извънредно изнервена около двете дребни деца, а изпълнителят не й е оказвал огромна поддръжка, тъй като или ходел по участия, или си имал други занимания за свободното време. Не е ясно дали се е появил трети човек във връзката им, само че съгласно осведомени по-скоро се касае за проблеми от различен темперамент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР