Рапърът Криско закъса с ухото, ожали се самият той в

...
Рапърът Криско закъса с ухото, ожали се самият той в
Коментари Харесай

Криско: Защо ми правите антигенен, като имам ваксина и зелен сертификат?

Рапърът Криско закъса с ухото, ожали се самият той в обществените мрежи. Габровецът разказа одисеята от визитата при доктора като глава от разказ.

Ухото ми е заглъхнало от 2 дни и взех решение да си запиша час за обзор. И по този начин записах си час за 9 ч. Това е частна клиника в София, което ме кара да мисля, че щом един обзор коства 115 лева - и отново дублирам, че това е частна клиника, би трябвало да получа услугите, които предлага. И в случай че всеки пациент е със непокътнат час, чакам да вляза при доктора в часа, в който съм запазил... и с малко закъснение по отношение на индивида преди мен, стартира разказът на музиканта.

Той е влезнал в клиниката още в 8:55 ч. сутринта и незабавно се отправил към рецепцията, където провел следния разговор:

- Предупредиха ли ви за антигенен тест?

- Не, само че имам ваксина и зелен документ.

- Без антигенен тест не може!

- Добре, а защо ми е този документ?

- Ами, не знам защо ви е!

- Добре, тук мога ли да си направя антигенен тест?

- Да, 25 лева и изчакайте.

Седнал да чака и минали цели 20 минути до момента в който го извикат за теста. " Влизам в стаичка и до момента в който едно момче ми прави теста, го запитвам:

- Защо ми вършиме антигенен, като имам ваксина и зелен документ?

- Те тия документи са за...

- Мола? - преустановявам го аз.

- Хехе, да, за там са

Тестът е изработен за 1 минута, изчакайте “, продължава Кристиан Талев, както се води по персонална карта ВИП пациентът.

Минават към този момент 50 минути, откогато е в клиниката, и нервите му към този момент не устоят: Още никой не ме е извикал за резултат от антигенния тест. Предполагам, че след това ще очаквам още 20 минути за влизане при самия лекар. Виждате, че натяквам " частна " и " закрепен час ", тъй като упованията ми, както и на другите клиенти, са - " Ще си запазя прецизен час, с цел да си наглася програмата за деня. "

Решавам да попитам на рецепция дали ще вляза скоро. Отговорът е: " Ние сме външна рецепция, питайте вътрешна ей там. " " Бихте ли ми върнали парите, откакто 50 минути след планувания час за лекар още не знам по кое време ще вляза в частната ви клиника с закрепен час? “

Разбира се, ето ги, споделя още Криско. Рапърът прецизира, че това не е недоволство или жалване какви тъпанари са в клиниката.

Може и да не съм прав, само че си мисля, че в случай че бях получил това, което ми предлага клиника, нямаше да напиша този пост, разяснява изпълнителят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР