Рапърът Криско и половинката му Цвети ще станат родители през

...
Рапърът Криско и половинката му Цвети ще станат родители през
Коментари Харесай

Криско готов за бебе, не ще и да чуе за сватба

Рапърът Криско и половинката му Цвети ще станат родители през септември тази година, разбра HotArena .

Брюнетката е бременна в петия месец и влюбените към този момент подреждат детската стая за наследника си, издадоха ги техни другари. Двойката обаче настойчиво крие щастливата вест от медиите, защото се бои от неприятни очи. А и Криско е от изпълнителите, които държат персоналния си живот отвън светлините на прожекторите. 

Любовта му с Цвети пламна преди към три години, след края на връзката му с Ася Капчикова. Буквално месец по-късно стана ясно, че изпълнителят се е залюбил с едно от девойките от балета си, а това се оказа точно Цвети. Още преди да станат гаджета тя постоянно взе участие и в клиповете му. 

За тези три години двамата нееднократно са били " оженвани " от медиите, само че Криско е безапелационен, че не желае и да чува за женитба. Това не му пречи да назовава Цвети " жена ми " и " най-красивата ". 

Въпреки, че не мислят за брак, влюбените скоро ще бъдат трима и са в трескава подготовка към закупуването на най-необходимото за бебето си. Кристиан, както е същинското име на артиста, не крие, че най-голямата му фантазия е да стане баща.

Той и Цвети към този момент мислят име за наследника си , само че отхвърлят да разкрият пола му даже и пред най-близките си. Бъдещата майка също отхвърля да разяснява новината, само че в профила си в Инстаграм кача фотоси единствено на лицето си, а на събития се появява с необятни блузи.

Щастието в персонален проект накара Криско да промени и стила на песните си с последното си парче " Незаменим ". Макар да провокира значително отрицателни мнения с песента, Криско е безапелационен, че точно подобен жанр му подхожда повече - най-много поради годините му. 

" Преди пеех за лудите неща, тъй като животът ми беше подобен. Сега задачите и фантазиите ми са други. Песента е подобаваща за годините ми. ", безапелационен е рапърът. Който с изключение на с пеене, развива и личната си продуцентска компания Адамант, предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР