Рапърът Констадин Кобаков - Кобака от Пазарджик е мъжът, открит

...
Рапърът Констадин Кобаков - Кобака от Пазарджик е мъжът, открит
Коментари Харесай

Почина рапърът Кобака

Рапърът Констадин Кобаков - Кобака от Пазарджик е мъжът, открит мъртъв в гараж на кооперация в пловдивския квартал "Христо Смирненски " . Той и приятелката му през днешния ден сутринта бяха открити мъртви в гараж на улица "Рая ". Момичето, което е било с него, е 34-годишна пловдивчанка. Тя е фамилна, с две деца, двамата са имали извънбрачна връзка.
Според първичния оглед повода за гибелта е задушаване. Трагедията се е разиграла в петък. От тогава никой от околните им няма връзка с тях.
В неделя сутринта бащата на Кобака- пазарджишкият предприемач Асен Кобаков, дошъл в Пловдив и отворил гаража на жилището на ул. "Рая ", който единствено преди месец подарил на сина си. Натъкнал се на ужасяващата панорама. Минути по-късно на място пристигнали служители на реда, които почнали следствие.
Кобака и момичето се срещнали преди няколко месеца по интернет. Бащата на Костадин допуска, че е пристигнал да й покаже новото жилище. То обаче било незавършено и двамата се усамотили в гаража. "Няма пояснение по какъв начин се е стигнало до тук. Той разполагаше с пари, можеше да отиде където си изиска - хотел, апартамент... Просто недоумявам ", показа татко му . В удостоверение на думите му, служителите на реда са разкрили в портфейла на рапара близо 5000 лв..
Кобака не е женен, нямал друга връзка. След като завършил с музикалната си кариера, влезнал в фамилния бизнес. През зимата продал жилището си в Пазарджик и си купил апартамент на Слънчев бряг. Баща му пък му подарил различен апартамент в Пловдив.
Артистичната кариера на Костадин стартира още през 90-те. Като дребен танцува брейк при най-хубавия брейкаджия в България прочут с псевдонима Жоро Робота. Оттогава е и любовта му към рапа. Музикалната си кариера стартира през 1998 година когато записва първия си албум "Моят бизнес ", продуциран от "Гумени Глави " публикуван през 1999 година Тогава става член на група "Гумени Глави " с участия в техните клипове, албуми и подгрява техните концерти. 8 месеца по-късно напуща групата и стартира независима кариера.
През 2000г. Кобака, пуска новия си план с Д-р ПИТ, Джи Пи, М.О., ЕВИ и Иляна Събева - Росини. Записва с Мишо Шамара и Трой.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР