Рапърът Кание Уест, който разцепва класациите с хитовете си, е

...
Рапърът Кание Уест, който разцепва класациите с хитовете си, е
Коментари Харесай

Каниe Уест има намерение да си върне Ким Кардашиян след раздялата й с Пийт Дейвидсън

Рапърът Кание Уест, който разцепва класациите с шлагерите си, е твърдо решен да си върне някогашната си брачна половинка Ким Кардашиян, която още веднъж се оказа необвързана след неочакваната ѝ разлъка с артиста Пийт Дейвидсън.

45-годишната рап сензация се ожени за 41-годишната някогашна звезда Ким Кардашиян през 2014 година, само че двамата се разделиха през 2021 година, като разводът им беше финализиран по-рано тази година.

След краха на брака си, Ким се впусна в романс с 28-годишния комедиант и артист Пийт Дейвисън – като се смяташе, че двойката се е събрала за първи път предишния октомври, а при започване на годината оповестиха обществено любовта си.

Но в петък, 5 август 2022, се появиха известия, че двойката се е разделила, а Каниe е схванал за това и се пробва да завоюва още веднъж майката на четирите им деца.

 Кание Уест

Източник показа пред The Sun, че „ тази разлъка кара Кание да бъде настойчив, с цел да завоюва Ким назад и да я накара да анулира развода им.

В продължение на месеци Уест споделяше на Ким, че тя и Пийт са обречени и няма да устоят дълго време.

И до момента в който рапърът не беше най-големият почитател на Пийт, през последните седмици той се концентрира върху това да покаже на Ким, че са съвместими и могат да имат солидно семейство.

Въпреки това, различен източник е на мнение, че Ким е малко евентуално да промени решението си по отношение на развода им, който беше финализиран през март.

Рапърът насочи шокиращи обвинявания против Ким и фамилията ѝ – намеквайки, че тя е провела човек, който да го убие, и че те го упрекват, че е употребявал опиати.

 Ким

Той също по този начин насочи завоалирани закани към Пийт посредством музиката си, посредством насилствени текстове против комика и музикален видеоклип, показващ по какъв начин рапърът погребва жив плашило на звездата от SNL.

Пийт е бил изцяло импровизиран и емоционален и желал Ким да отлети до Ню Йорк или където и да е, единствено и единствено за бъде с него.
Но Ким има четири деца и това не е толкоз елементарно. Тя би трябвало да се концентрира върху децата.

Друг източник е на мнение, че макар че имат „ доста обич и почитание един към различен “, дългите дистанции и натоварените работни графици направиха в действителност мъчно поддържането на връзката им.
Предстои да забележим развръзката и дали рапърът ще успее да си върне някогашната си брачна половинка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР