Рапърът и звезда на кънтри музиката Джели Рол се яви

...
Рапърът и звезда на кънтри музиката Джели Рол се яви
Коментари Харесай

Джели Рол дава убедително свидетелство пред Конгреса за фентанила: „Аз бях част от проблема“

Рапърът и звезда на кънтри музиката Джели Рол се яви пред законодателите на Съединени американски щати в четвъртък и даде мощно удостоверение за опустошителното влияние на фентанил върху забравените американци.

Jelly Roll, чието същинско име е Джейсън Дефорд, приказва намерено за предходната си присъда за търговия с опиати и в този момент се застъпва за жертвите на епидемиите от хероин и фентанил. Той стартира показанията си пред банковата комисия на Сената, като означи, че в границите на почти петте минути, които му бяха дадени да приказва, някой в ​​Съединените щати ще почине от свръхдоза опиати и има 72% късмет това да е обвързвано с фентанил.

" Важно е да установя по-рано, че съм музикант и че нямам политически съюз. Не съм нито демократ, нито републиканец. Всъщност, заради моето минало, правото ми да гласоподавам е лимитирано, “, сподели изпълнителят на „ Спаси ме “. „ Досега в никакъв случай не съм обръщал внимание на политическа конкуренция в живота си. По подигравка на ориста,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР