Рапърът и ментор в музикалното риалити Х Factor Кристиан Талев-Криско

...
Рапърът и ментор в музикалното риалити Х Factor Кристиан Талев-Криско
Коментари Харесай

Криско пак се издъни! Кръшкал с участничка от Х фактор

Рапърът и наставник в музикалното риалити Х Factor Кристиан Талев-Криско изневерил на приятелката си Цвети Петрова с участничка от шоуто, шушука се в коридорите на Нова тв. Името на прелъстителката не е ясно, само че съгласно осведомени заварката станала по време на кастингите във Велико Търново.

След като девойката получила четири „ Да “ от журито, тя поискала персонално да се запознае сКриско, написа в. " Галерия ". Какво се е случило по-натам, историята мълчи, само че в последна сметка двамата били видяни да се прибират дружно в хотелската стая на рапъра. Засега нямаме информация дали момичето е траяло напред и ще взе участие ли в огромните концерти на шоуто в борбата за първото място.

Изневярата на Криско надали е била първата му крачка настрана. Изпълнителят на „ Било квот било “ има хиляди последователки, постоянно пътува из страната и дамите със несъмнено му се лепят като мухи на мед. Близки до Цвети обаче разясняват, че тя не подозира за кръшканията му. Петрова била кардинален човек, извънредно моногамна, за разлика от някогашната другарка на Криско – Ася Капчикова.

Плеймейтката призна, че му е изневерявала нееднократно, което било и причина за раздялата. „ Цвети се кълне, че в никакъв случай не би постъпила като Ася. Именно поради благия й темперамент Криско е с нея към този момент толкоз време. За страдание, тя му има вяра, че й се отблагодарява със същото, а той численост последователки наред “, клатят глава всемирски клюкари.

Рапърът обича да се закача с девойките, които се явяват в Х Factor. Криско го прави сякаш за шоуто и да става подбив, само че надалеч нямало да върне момичето, в случай че му се натисне. Миналата година жълти медии даже го свързваха с Дарина от неговия тим, като се твърдеше, че двамата имат загадка връзка. „ Оставям го без коментар “, двусмислено отговори тогава Криско.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР