Рапърът Дрейк сподели най-новата класация Hot 100 топ 10 от

...
Рапърът Дрейк сподели най-новата класация Hot 100 топ 10 от
Коментари Харесай

Грозно! Дрейк се подигра по ужасен начин с Тейлър Суифт пред всички

Рапърът Дрейк показа най-новата ранглиста Hot 100 топ 10 от 19 ноември 2022 година, в която има осем дебюта, в това число седем с рапъра 21 Savage, до момента в който взаимният им план Her Loss започва под номер 1 в класацията за албуми Billboard 200. Първото място обаче остава „ Anti-Hero “ на Тейлър Суифт за трета седмица, а 10-то място бе заето от албума на Сам Смит и Ким Петрас, „ Unholy “.

Виж още: Нови джуки на хоризонта: Зори от " Игри на волята " втрещи с нова визия

В персоналния си Instagram профил рапърът показа скрийншот от класацията, на който покри достижението на Суифт със серия от емотикони. Изпълнителката на „ Midinght Rain ” към момента не е дала отговор на тази обществена провокация.

Виж още: Уроци за сполучлива връзка от Георги и Фейгин! Звездите от " Игри на волята " заживяха дружно?

След като Дрейк зае девет от първите 10 места в класацията на Hot 100 за една седмица през септември 2021 година (едновременно с началото на класацията на албума му Certified Lover Boy), той към този момент е единственият реализатор, който е записал най-малко осем песни в класацията топ 10 два пъти.

Виж още: Тина и Миро от " Един за различен " на лов за супер скъпи придобивки за дома на промоция

Преди две седмици „ Anti-Hero “ се изкачи на върха на Hot 100, защото Суифт влезе в историята като първият реализатор, който задържа целия топ 10 на изследването в един кадър.

Виж още: В Харманли блесна първата елха: Коледа подрани в къщата на Генчо от " Игри на волята "

Още през април Дрейк възпламени интернет, когато разгласява остаряла фотография със Суифт в профила си в Instagram с забавно изложение: „ Те са прекомерно нежни, с цел да схванат смисъла на упоритата работа. “

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР