Рапърът DEE е настанен в болница в Бургас вследствие на

...
Рапърът DEE е настанен в болница в Бургас вследствие на
Коментари Харесай

Рапърът Dee в болница заради дрога

Рапърът DEE е настанен в болница в Бургас в резултат на свръхдоза . Певецът от Бронкс, който се прочу около риалити форматите „ Фермата “ и „ Биг брат “, се отдал на разврат с младо и сексапилно момиче в хотелска стая, само че преди този момент злоупотребил с белия прахуляк, написа в. "ШОУ ". В събота вечерта на телефона за спешна помощ постъпва сигнал за колабирал мъж в хотелска стая в Слънчев бряг. Обаждането е от жена, изпаднала в суматоха. От боязън тя крещяла и упорствала по-бързо да дойде кола за спешна помощ. В паниката декларирала, че пострадалият е използвал опиати.



След няколко минути на мястото идва кола за спешна помощ и бързо го качват на носилка. Направени са му цялостни кръвни проучвания и към този момент е нормализиран. Лекуващите експерти са безапелационни, че е използвал неразрешени вещества, само че никога не може да се приказва за свръхдоза, каквито опасения имали в началото. Рапърът им споделил, че по време на последното му присъединяване по-рано вечерта в Слънчев бряг познати му метнали нещо за тласък. Той се изкушил, въпреки рядко да прибягва до това. Преди това обаче бил пиян едно малко уиски, което в комбинация с бело не е изключително приятна композиция. А за похлупак в последните няколко денонощия DEE будувал, защото имал едно след друго участия в морските курорти.

От достоверни източници в. "ШОУ " разбра, че рапърът е почерпил солидно медицинския екип и ги помолил визитата му там да си остане тяхна загадка. Вече е изписан и сега се крие в дома си в столицата. На изписването се шегувал с лекарите, че най-вече го е гняв, че не е съумял да свърши работа с хубавицата в леглото, само че пък й благодари, че е извикала кола за спешна помощ и го е избавила.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР