Рапърът A$AP Rocky е бил арестуван по подозрение, че е

...
Рапърът A$AP Rocky е бил арестуван по подозрение, че е
Коментари Харесай

Арестуваха A$AP Rocky пред очите на бременната Риана

Рапърът A$AP Rocky е бил задържан по съмнение, че е стрелял по човек предходната година.

Известният реализатор, който чака дете от певицата Рияна, е бил задържан на интернационалното летище в Лос Анджелис, написа Дейли Мейл. Арестът станал при идването му от Барбадос в компанията на изпълнителката.

Припомняме, че неотдавна двойката отхвърлиха изказванията, че са се разделили.

Жертвата твърди, че е A$AP Rocky е стрелял няколко пъти против него. Като един от патроните е наранил ръката му. Дребната контузия е била обработена от медици.

Припомняме, че мълвата за това, че Риана и A$AP Rocky дружно се разнесе през лятото на 2020 година от US Weekly. Десет месеца по-рано певицата се раздели с милиардера Хасан Джамил след тригодишна връзка. A$AP Rocky описа обществено за романа си с Риана през май предходната година, като я назова „ любовта на живота ми “. По думите на рап звездата да си във връзка е елементарно, когато срещнеш Единствената. А срещнеш ли я, знаеш, че е тя.

Бъдещите родители са работили по доста взаимни планове, а Риана е в ролята на любовта на рапъра във видеото му от 2013 година към песента " Fashion Killa ". През същата година A$AP поддържа Риана за американската част от турнето ѝ " Diamonds ", което разпали спекулациите. A$AP даже показа марката " Fenty " на Риана на Британските фешън награди през 2019 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР