Рапърът 21 Савидж, чиито живот и творчество се свързват с

...
Рапърът 21 Савидж, чиито живот и творчество се свързват с
Коментари Харесай

Рапърът 21 Савидж е задържан от имиграционните власти в САЩ

Рапърът 21 Савидж, чиито живот и творчество се свързват с Атланта, Джорджия, е бил арестуван от локалните имиграционни управляващи, защото е просрочил пребиваването си в Съединени американски щати с повече от десетилетие, оповестяват международните осведомителни организации.

Двадесет и шест годишният реализатор, същинското име на който е Шая Бин Ейбрахам-Джоузеф, е задържан рано в неделя в региона на Атланта. Причина за задържането му е просрочена виза. От имиграционните управляващи акцентират, че 21 Савидж е английски жител, който идва легално в Съединени американски щати през 2005 година Рапърът обаче остава в страната и след приключването на визата му през юли 2006 година

Срещу 21 Савидж, който има и присъда за владеене на опиати от 2014 година, е задействана процедура за депортиране.

Адвокатката на рапъра споделя, че правният му екип работи за изглаждане на недоразумението, и отбелязва, че 21 Савидж е образец за подражателство, който подкрепя непривилегировани младежи.

Рапърът неотдавна издаде албума "I Am > I Was ", с който покори върха в влиятелната ранглиста Топ 200 на "Билборд ". 21 Савидж е с две номинации за водещите музикални награди "Грами ", които ще бъдат раздадени на 10 февруари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР